למי מתלוננים?

• הוסף לסימניות
קניתי באחד הסופרים קופסא של שוקולד למריחה.
כעבור מספר ימים, כשפתחתי אותה לשימוש ראשון, גיליתי לתדהמתי שהמכסה הפנימי פתוח, ושחלק מהשוקולד חסר, כאילו מישהו טבל אצבע בשוקולד להנאתו האישית.

למי מתלוננים? לחברה? לסופר? אפשר בכלל להתלונן? הרי אין לי אפשרות להוכיח שלא אני זו שפתחתי את הקופסא...:confused:

• הוסף לסימניות
למי שביקר בבית חוץ ממך...

• הוסף לסימניות
אם זו חברה רצינית היא תפצה אותך בחדש ואולי ביותר בלי חשדות בך.
תתקשרי לטל' שמופיע באריזה ותשמעי מה יש להם לומר.

• הוסף לסימניות
תבדקי קודם טוב טוב שלא היה מישהו בבית שפתח את זה ללא ידיעתך,
כבר קרה מקרה, שאחרי שביקשו פיצוי מהחברה, גילו שאחד מבני הבית פתח את הקופסה (ולא נגע במאכל, כך שזה היה נראה ממש חשוד).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;1126909:
תבדקי קודם טוב טוב שלא היה מישהו בבית שפתח את זה ללא ידיעתך,
כבר קרה מקרה, שאחרי שביקשו פיצוי מהחברה, גילו שאחד מבני הבית פתח את הקופסה (ולא נגע במאכל, כך שזה היה נראה ממש חשוד).

ודאי שבדקתי קודם. לא היה אף אחד שנגע בקופסא.

אבל יותר הגיוני שהפתיחה של זה נעשתה בסופר, לא? ולא במפעלי החברה...

• הוסף לסימניות
זה קרה לי עם חומוס, אמרתי לבעל החנות והוא החליף לחדש,
שמעתי שהוא אומר לעובד שלו בשקט- בבקשה לא להשים פעם הבא חומוס שאתה פותח במקרר.... :rolleyes:;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;1126862:
קניתי באחד הסופרים קופסא של שוקולד למריחה.
כעבור מספר ימים, כשפתחתי אותה לשימוש ראשון, גיליתי לתדהמתי שהמכסה הפנימי פתוח, ושחלק מהשוקולד חסר, כאילו מישהו טבל אצבע בשוקולד להנאתו האישית.

למי מתלוננים? לחברה? לסופר? אפשר בכלל להתלונן? הרי אין לי אפשרות להוכיח שלא אני זו שפתחתי את הקופסא...:confused:

תזמיני את מז"פ לקחת טביעות אצבע...

• הוסף לסימניות
אם זה מותג או חברה רצינית שמכבדת את עצמה יש להם שירות צרכנים

פונים אליהם ומקבלים פיצוי

• הוסף לסימניות
אני הייתי חוזר לאיפה שקניתי.
אין סיבה שהם לא יחליפו במקום.
יש להם שירות של חזרות עם החברות ללא בעיות.

• הוסף לסימניות
יותר פשוט לעשות העתק-הדבק להודעתך בעמוד פניות הציבור באתר החברה. אם הם מכבדים את עצמם תקבלי התייחסות ופיצוי, ומקסימום דרישה לבר-קודים והוכחות.

• הוסף לסימניות
לדעתי אין שום קשר לחברה
תפני לסופר עם התלונה
ותקבלי החלפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה