למי שבאמת רוצה

• פותח הנושא A69
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לעזור לי.
אני צלמת מתחילה ממש, ואני חיבת חו''ד על העיבוד של התמונות. עם כוס הקפה- תשפכו מילה או שתיים על כל תמונה, זה חשוב לי מאד.
תודה מראש
(וסליחה אם התמונות יהרסו לכם את הקפה, אני באמת לא מתכונת;))

קבצים מצורפים

• אהרי לסיום Page 1.jpg
    KB 238.5 · צפיות: 14
  • אהרי לסיום Page 17.jpg
    KB 246.9 · צפיות: 14
  • אהרי לסיום Page 10.jpg
    KB 340.6 · צפיות: 25
  • אהרי לסיום Page 26.jpg
    KB 240.4 · צפיות: 16
  • אהרי לסיום Page 16.jpg
    KB 265.3 · צפיות: 14
  • אהרי לסיום Page 2.jpg
    KB 235.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
איך זה מלכי שאת תמיד מוצאת איפה לפרגן?
יפה לך.
זו אמנות לשמה!

• הוסף לסימניות
התמונה האחרונה מקסימה אבל הייתי רוצה לראות בצד שמאל קצת אויר כי ממש צפוף שם במרפק
שימי לב גם שהכובע מעט נשרף אני לא יודעת עם זה תוצאה של עיבוד או צילום בחשיפה לא טובה

• הוסף לסימניות
הי, קודם כל בהצלחה!
וטוב שאת מעלה תמונות ככה מתקדמים.
תשתדלי להעלות לא יותר מ2-3 מאותו סט לאשכול אחד ויהיה קל להתמקד.

לגבי העריכה נראה בסדר.

ולתמונות:
1. הרקע שרוף ויש ניגודיות חזקה בין הרקע לתמונה לא עושה טוב.
קצת מיד אויר מיותר למעלה ובשמאל.
2. תפיסה מתוקה! צבעים יפים! נראה שהילד מבסוט ונהנה.
תמונה נחמדה כחלק מסט.
3.שימי לב ליד השרופה. השיער שלו יפה אם את שואלת (התמונה פחות)
4.5. מיותרות
6.הצעת הגשה. תפיסה מתוקה!!

שימי לב לקומפוזציות מענינות יותר

מקווה שלא חפרתי ורצית באמת ביקורת

• הוסף לסימניות
אני באמת מחכה לביקורת, ותודה על הפירוט, אני מסכימה עם כל מילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה