כללי למי שבקי בראש הבני ברקי... האם הפרסום כזה לדירת בין הזמנים יעשה את העבודה?

• הוסף לסימניות
אנחנו מעוניינים לפרסם את הדירה שלנו להשכרה בתקופת בין הזמנים,
הבעיה שבדר"כ המודעות נכתבות בכתב יד וצורה "חאפרית".

תהינו האם מודעה מסוג כזה ישדר "יוקרה" מידי, או שניתן לראות יותר ויותר מודעות מסוג כזה וזה כן יכול לפרסם כראוי?

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• דירה לבין הזמנים - שחור לבן.png
    דירה לבין הזמנים - שחור לבן.png
    KB 23.3 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
יוקרה- בטח שלא. עצם זה שזה שחור לבן- זה די ברור.
אישית, אחרי שפעם נפלנו עם דירה, היום לא אקח דירה מבלי לראות תמונות.

• הוסף לסימניות
להשכיר דירה בצורה חאפרית
זה עם תשלום חאפרי

אין כאן אזכור של יוקרה

• הוסף לסימניות
נראלי שהיא התכוונה שזה יוקרתי יחסית למודעות פשוטות שהילדים כתבו ותלו בצורה חאפרית

• הוסף לסימניות
גם במודעה שחור לבן אפשר קצת יותר להכניס חיים...
זה יהיה יותר משכנע, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי 052714;2134906:
נראלי שהיא התכוונה שזה יוקרתי יחסית למודעות פשוטות שהילדים כתבו ותלו בצורה חאפרית

אכן, זו היתה כוונתי.
לא התכוונתי ל"יוקרה" כיוקרה של הדירה,
אלא תחושה שלא מדובר במשהו חאפרי שנכתב ככה "על הדרך".

השאלה האם זה נותן את המסר?
לגבי תמונות, התלבטנו האם לשים (ומי שרוצה יוכל לקבל :D ) פשוט בגלל שאני מבקש מחברים בבני ברק לתלות, והם ידפיסו במחשב הביתי לא רצינו להעמיס בצבע...

• הוסף לסימניות
המחיר שאתם מבקשים ללילה לא זול.
לכן צריך לחשוב מי קהל היעד שלכם ולפנות אליו ישירות.
האם זה קהל יעד של כאלו שיתרשמו רק ממודעה מודפסת?
או אולי כאלו שיתייחסו יותר למודעת נופש קטנה בעיתון המקומי?
איך אתם משכנעים אותם שיבואו דווקא אליכם?
האם אלו המחירים באזור שלכם? ואם לא, הדירה שלכם שווה יותר, במה?

אם אילו משפחות שחשוב להן לבוא דווקא לצפת וצריכות דירה גדולה, הן תשלמנה את המחיר.
פשוט צריך לשכנע אותם שהכסף שלהם שווה פחות מהנופש בדירה שלכם.
מה מיוחד בה שהיא שווה את זה?
על איזה צורך זה עונה להם?

אם אני הייתי קהל היעד היה צריך לשכנע אותי במשפט: אצלנו תשלם על משפחה שלמה אותו סכום שתשלם במלון לזוג. ואז הייתי עושה חושבים אם מלון מספק לי את הצרכים יותר מהדירה שלכם.

ז"א: הפוינט פה הוא שניתן לכסות נופש מעולה למשפחה שלמה ב1200 בלבד ללילה.
אתה לא מוכר את הדירה ללילה, אתה מוכר כאן נופש מושלם.

• הוסף לסימניות
המחיר די יקר ללילה, במחיר כזה אפשר לקחת צימר יוקרתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה