למי שחיפש מוסיקה חינמית או עם רישון קליל

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;731005:
בעבר העלית אילו שהם אשכולות מוזיקה (חסידית, "חסידית", מזרחית, ישנה וכו')
שהופעלו ישירות בנגן המוזיקה של המחשב גם דרך החסימות,

ניסיתי אח"כ למצוא ולא מצאתי.
יש לי בבית אני יכול להעלות שוב רק שחינמי זה לא (זאת אומרת את יכולה להאזין לשירים דרך הנגן, לא להוריד למחשב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;731053:
יש לי בבית אני יכול להעלות שוב רק שחינמי זה לא (זאת אומרת את יכולה להאזין לשירים דרך הנגן, לא להוריד למחשב)

כמו שהבנתי גם אז זה לא היה הורדה אלא קישור.
או שאני מבלבלת כמה דברים יחד?

• הוסף לסימניות
כדי ששמות השירים לא יג'וברשו כיווצתי עם Gzip
היות וזה לא עולה לפורום אז כיווצתי לזיפ שוב
הרבה הצלחה

קבצים מצורפים

• New Folder.tar.gz.zip
    KB 8.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
טכנית אפשר להוריד את השירים למחשב

מעניין מה הרשיון של זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;731659:
טכנית אפשר להוריד את השירים למחשב

מעניין מה הרשיון של זה.
בטוח שלא חופשי

בקשר לקוד
שורת באש אחת תעשה לך את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה