כללי למי שיודע טוב אינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שאלות. ולכל מי שאני פונה: או שהוא לא מספיק מתמצא טוב. ומי שמתמצא- עסוק/ לא עונה/ מתעלם מהשיחה...

* אני מעמדת ספר עם הערות שוליים. אני רוצה להחיל סגנון על ההערות שוליים, הבעיה שלי היא שהעורכת לשונית לא נתנה להערות שוליים סגנון (סטייל) בוורד. מה אני עושה? לא רוצה לעבוד ידנית...:(
* מה אני עושה שהמקפים הארוכים מוורד הופכים באינדיזיין לקצרים? אז עשיתי קרקטר סטייל של מקף ארוך (הארכתי אותו ב200%- אגב, ככה עושים או שיש דרך טוב יותר?) ועשיתי חיפוש והחלפה ש: כל המקפים שיש להם רווח לפני ואחרי (רק הם) שיהפכו לארוכים (לקרקטר סטייל של מקף ארוך). הבעיה היא שהוא הופך גם את הרווחים שלפני ואחרי (המקף) לארוכים...:( אז מה עושים? :confused: שוב פעם- לא רוצה לעשות אותם אחד אחד...!:mad: אנא עזרה :(
* ואיך אני עושה שכל פרק חדש יתחיל בעמוד חדש ושמאלי? ושיחול עליו מאסטר של עמוד של תחילת פרק (שמתחיל באמצע הדף, ולא בהתחלה)?

...וכל העוזרים והמסייעים יבורכו מפי עליון, אמן! :)

• הוסף לסימניות
1. יש אפשרות לסגנון בהערות שוליים כמו בכל פסקה, תחת החלון- "אפשרויות הערות שוליים" ב"טייפ"

2. עושים חיפוש לכל הרווחים עם קרקטר סטייל, ומחליפים לרווח ללא קרקטר סטייל, או לקרקטר סטייל אחר

3. נותנים לו סגנון שיתחיל העמוב הזוגי או האי זוגי הבא
ואיך עושים שיחול עליו המסטר המבוקש, איני יודע

יש כאן חכמים יותר ממני,
אשמח גם כן להחכים !

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1944515:
1. יש אפשרות לסגנון בהערות שוליים כמו בכל פסקה, תחת החלון- "אפשרויות הערות שוליים" ב"טייפ"

2. עושים חיפוש לכל הרווחים עם קרקטר סטייל, ומחליפים לרווח ללא קרקטר סטייל, או לקרקטר סטייל אחר

3. נותנים לו סגנון שיתחיל העמוב הזוגי או האי זוגי הבא
ואיך עושים שיחול עליו המסטר המבוקש, איני יודע

יש כאן חכמים יותר ממני,
אשמח גם כן להחכים !

1. כן, נתתי בטייפ. אבל ההערות שוליים מגיעות מוורד בצבע ורוד וסימני שאלה. ואני צריכה לעבור אחד אחד (ולעמוד עליהם ומופיע לי הפרגרף סטייל "הערות שוליים+") ולהוריד את ה"פלוס" שמופיע לי בפרגרף סטייל של הערות השוליים .

2.רעיון מצוין. תודה!!:)

3. לא ממש הבנתי. אני עושה פרגרף סטייל ש? איך עושים פרגרף סטייל שיתחיל מהעמוד הבא? אולי חשבתי לתת אנטר ימני במקלדת ע"י חיפוש והחלפה לכל הכותרות הראשיות של פרק חדש, לא?!

• הוסף לסימניות
1 . אפשר ע"י חיפוש לדוג' פונט בצבע ורוד - שיתחלף עם הסטייל הרצוי.
3. תחת הקטגוריה Keep Option את בוחרת איפה שיתחיל הפסקה - את בוחרת באופציה של On Next Odd Page

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brachi;1944531:
1. כן, נתתי בטייפ. אבל ההערות שוליים מגיעות מוורד בצבע ורוד וסימני שאלה. ואני צריכה לעבור אחד אחד (ולעמוד עליהם ומופיע לי הפרגרף סטייל "הערות שוליים+") ולהוריד את ה"פלוס" שמופיע לי בפרגרף סטייל של הערות השוליים .
זה שזה בצבע ורוד זה פשוט כי נקובץ הגיע ממחשב ששם יש את הפונט???? ואצלך במחשב אין אותו אז פשוט מאוד עושים חיפוש גופן ומחליפים אם הפונט שאתם רוצים שיהיה לו ואז הכל מסתדר

• הוסף לסימניות
לגבי המקף: לא מקובל להאריך אותו באחוזים. קיים מקף ארוך em dash שנועד לזה
חיפוש רווח מקף רווח
החלפה רווח ^_ רווח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brachi;1944531:

הדרך לנקות דריסות מפסקה מסויימת בכל המסמך היא לעשות חיפוש עבור סגנון פסקה זו בחפש/החלף, ולהחיף אותו עם בדיוק אותו סגנון פסקה. אז חפשי את סגנון הפסקה footnotes או איך שזה לא נקרא, החליפי עם footnotes, ותעשי change all, וזה יוריד את כל הדריסות בכל המסמך עבור סגנון הפסקה.

כדי להחיל את המסטר הרצוי על ראשי הפרקים בצורה אוטומטית, צריך את התוסף שלי שנקרא Mastermatic, שנותן לקשר בין סגנונות פסקה וסגנונות אובייקט לדפי מסטר, ויכול גם לעבוד בצורה אוטומטית ברקע במהלך העבודה:

http://www.id-extras.com/products/mastermatic

• הוסף לסימניות
יש אנשים טובים בעולם

הסתדרתי! משהי צדיקה (חותם) כתבה לי להתקשר אליה ועזרה לי אחד על אחד!
באמת שהתרגשתי מהרצון האמיתי לעזור.

רק שכחתי לשאול אותה איך אני מחילה עמוד מאסטר מיוחד (שיצרתי עבור תחילת פרק) באופן גורף בכל פעם שמתחיל פרק חדש?

• הוסף לסימניות
יש סקריפט (נדמה לי של eliezer מהפורום)

ואם לא, אז ידנית..

ותודה על הפרגון..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brachi;1945043:
הסתדרתי! משהי צדיקה (חותם) כתבה לי להתקשר אליה ועזרה לי אחד על אחד!
באמת שהתרגשתי מהרצון האמיתי לעזור.

רק שכחתי לשאול אותה איך אני מחילה עמוד מאסטר מיוחד (שיצרתי עבור תחילת פרק) באופן גורף בכל פעם שמתחיל פרק חדש?

יש סקריפט של אריאל וו.

• הוסף לסימניות
הבאתי את לינק בהודעה הקודמת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה