כללי למי שייך הלוגו???

• פותח הנושא hal17
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ערב טוב,

אני מנסה לעשות לוגו לחברה מסויימת.

אבל לפני שאכתוב למי, הייתי שמחה לשמוע למה הלוגו הזה נראה לכם שייך, בכדי שאדע אם הוא משדר את המטרה...

תודה מראש...

קבצים מצורפים

• logo_03.jpg
    KB 19.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יש רשת לדיו וטונרים בשם הזה,
ולי זה נראה לוגו בכיוון הנשי יותר.

• הוסף לסימניות
נשים? גברים?

רחוק...לא חשבתי שלזה זה מוביל...

יש עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
הייתי אומרת קרמיקה. או משהו בסגנון.
אבל הלוגו בכלליות- לא משהו... כך שלא שווה לך במיוחד לחקות אותו...

• הוסף לסימניות
חשבתי - בגדי נשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;579418:
הייתי אומרת קרמיקה. או משהו בסגנון.
אבל הלוגו בכלליות- לא משהו... כך שלא שווה לך במיוחד לחקות אותו...

זה לא חיקוי, זה אני בניתי ברעיון של רגע....
זה עד כדי כך גרוע?:confused:
אגב, זה לאדריכל...(התייאשתי מהנסיונות...:cool:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hal17;579423:
זה לא חיקוי, זה אני בניתי ברעיון של רגע....
זה עד כדי כך גרוע?:confused:
אגב, זה לאדריכל...(התייאשתי מהנסיונות...:cool:)
אופס...
הייתי בטוחה שלקחת אותו מאנשהו.
אז אם זה את בנית- אגיד מה מפריע לי בדיוק...
קודם כל - הפונט לא נראה מקצועי. פונט לאדריכל צריך להיות מהוקצע.
והויזואל- חשבתי או העיגול (מה זה?) או הריבועים. שניהם יחד אחד בתוך השני לא יושב לי טוב.
מצטערת שבתחלה קבעתי בלי להסביר- חשבתי שזה לוגו שאת מנסה לשאוב ממנו רעיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה