כללי למי שייך הפונט sbl hebrew?

• הוסף לסימניות
פונט בעברית.
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם יש איזשהו פונט בעברית התומך בטעמי המקרא, במחיר סביר?

• הוסף לסימניות
הפונטים של גוטמן החינמיים שיש לך במחשב תומכים בטעמי המקרא.

מלבד זאת, אתה אמור לשלם מעל 600 ש"ח לפחות בכל חברה שתבחר

• הוסף לסימניות
אני עובדת במק
כך שאין לי גוטמן.
ואני ממש אובדת עצות
רק לאחרונה קניתי חבילות פונטים בקרוב ל5000 ש"ח
וא"א לקנות פונט עם טעמים ע"י החבילה.
בפרט שמדובר כרגע בחלק קטן מעבודה בודדת
ואין לי מושג כמה אשתמש בזה בעתיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1207802:
הפונטים של גוטמן החינמיים שיש לך במחשב תומכים בטעמי המקרא.

מלבד זאת, אתה אמור לשלם מעל 600 ש"ח לפחות בכל חברה שתבחר

א. הפונטים של גוטמן לא תומכים בטעמי המקרא. אמנם הם מכילים טעמים אבל ללא שהוכנו בשבילם טבלאות OpenType ולכן יש התנגשויות רבות בין הניקוד לטעמים.
יוצא מן הכלל היחיד הוא הפונט גוטמן מנטובה שבו אמנם גם יש התנגשויות אבל בכללית הוא סביר.

ב. יש מספר פונטים חינמיים התומכים בטעמי המקרא בפרוייקט קולמוס. יש שם דוד, פרנקריהל, כתר ארם צובא ועוד.

• הוסף לסימניות
לאחר שיחה עם הרב אליהו פריד, (שאגב פנה אלי בעצמו..) קבלתי שדרוג לפונט עם טעמים בחינם...
איפה עוד יש מנהל שבאמת דואג לטובת הלקוחות, ובשקט, ללא פרסום ורעש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חותם1;1207923:
לאחר שיחה עם הרב אליהו פריד, (שאגב פנה אלי בעצמו..) קבלתי שדרוג לפונט עם טעמים בחינם...
איפה עוד יש מנהל שבאמת דואג לטובת הלקוחות, ובשקט, ללא פרסום ורעש...

WOW!!!!!!!!!! אני לא מאמינה! (בעצם כן ;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה