כללי למי שיש אינטרנט נתיב - אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
הנני גולשת נתיב, על - 5M ושידרגתי עכשיו ל - 10. ולאחרונה האינטרנט הפך להיות במצב בלתי נסבל. הוא ממש לא זז.. וגם עכשיו עם השידרוג זה לא משנה בכלום.
עשיתי כיבוי והפעלה וכו'.... אך לא עוזר.
דיברתי עם נתיב והם אמרו שבגלל שיש לי אנטי וירוס של Microsoft - זה מתנגש לי עם התוכנה של נתיב והם טוענים שאני צריכה להסיר אותה ולהתקין אנטי וירוס אחר.
אמרתי להם שיש לי את האנטי וירוס הזה כבר שנתיים ואף פעם זה לא עשה שום בעיה במהירות הגלישה.
הם סוברים במה שהם חושבים ולא נותנים לי מענה..
האם אתם חושבים שזה נכון? והאם אצליכם המהירות גם על הפנים??
תודה רבה..

• הוסף לסימניות
א. לי יש נתיב, ולא היתה לי בעיה כזו.

ב. מה אכפת לך לנסות להחליף אנטי וירוס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברך;1380552:
א. לי יש נתיב, ולא היתה לי בעיה כזו.

ב. מה אכפת לך לנסות להחליף אנטי וירוס?

כי האנטי וירוס שיש לי - מעולה!!
הוא קוטל כל שמץ לוירוס והבנתי שזה אחת התוכנות הכי טובות.
וחוץ מזה שלא היה לי בעיה עם נתיב והתוכנה הזו עד לפני שבועיים שלושה..
אז זה לא קשור לאנטי וירוס.

• הוסף לסימניות
גם אני התלוננתי בפניהם לפני מס' חודשים על בעיה דומה, ובעצתם החלפתי אנטי וירוס והסתדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ko;1380562:
גם אני התלוננתי בפניהם לפני מס' חודשים על בעיה דומה, ובעצתם החלפתי אנטי וירוס והסתדר.

איזה אנטי וירוס התקנת? והאם הוא מתפקד טוב..

• הוסף לסימניות
1. האנטי ווירוס של Microsoft עומד בדירוג בין שאר האנטי ווירוסים בסוף, (תעשי חיפוש קצר בפרום)
2. דברת כבר עם בזק? אולי הבעיה אצלם (היה לי כך כמה פעמים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גבריאל חיים;1380587:
1. האנטי ווירוס של Microsoft עומד בדירוג בין שאר האנטי ווירוסים בסוף, (תעשי חיפוש קצר בפרום)
2. דברת כבר עם בזק? אולי הבעיה אצלם (היה לי כך כמה פעמים)

לא כ"כ הבנתי מה רשמת על האנטי וירוס.
ו.. לא דיברתי עם בזק. אני אדבר איתם ומקווה שזה יסתדר לי. כי ממש נמאס לי מזה!! זה מחרפן לשלוח לאנשים עבודות ולוקח זמן העלאה של קובץ בן 63mb - חצי שעה...!! זה שיגעון!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1380754:
אני עם 5 מגה ועובד לי מעולה.

אני אנסה לדבר עם בזק, ומקווה שזה יפתור את הבעיה..
תודה רבה לכולם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה