למי שיש את ה 70D של קנון

• הוסף לסימניות
לפני שקניתי אותה ממש המליצו לי עליה אבל אחרי אני ממש מאוכזבת

עבדתי עם 17-50 של טמרון ולא מרוצה עכשיו קניתי את ה 85 -1.8 קנון גם התאכזבתי יש תמונות חדות מאוד אבל המון יוצאות לי בלי חדות בכלל או שהפוקוס בורח לי לגמרי
הצבעים גם - אני מצלמת על 6000 מעלות והכל חיוור וזה לא זה ניסיתי מהיריות שונות צמצמים שונים ו.. זה לא זה .. ( בסטודיו הרבה יותר טוב מבחוץ אבל עדין לא פיקס )
חברה שלי גם עם ה 70 D ומאוכזבת ממנה
יש משהי עם הציוד הזה ומרוצה ?
(אני בדרך להשתדרג לפול פריים אבל בנתיים וכן רוצה בציוד שלי עוד מצלמה טובה)

עד לפני 3 שנים עבדתי עם מצלמה ישנה 450D והתצאות היו הרבה יותר טובות :confused::(

• הוסף לסימניות
ה85 של קנון
לדעתי מתאימה רק לפול פריים
אחרי ניסיון רע ומר איתה על קרופ, הרוב יוצא בלי פוקוס! וככה זה!
כיום עם אותה עדשה על פול פריים בקושי בקושי יש פספוסים...
אני לא מכירה ספציפית את ה70, אני הייתי עם ה7, אבל אני מניחה שזה אותו דבר....

• הוסף לסימניות
כאחד שיש לו את ה70 D אין ספק שהיא מאכזבת (גם עם עדשה 17-55 של קנון), ביחס למצלמות מקצועיות.

• הוסף לסימניות
גם לי יש את ה 70D
ועם העדשה 18-135
ועכשיו קניתי עדשה חדשה - 50MM 1.8F
היו לי הרבה פיספוסים
מקווה שעם העדשה החדשה יהיה יותר טוב

• הוסף לסימניות
יש לי את ה-70D של קנון.

מרוצה ממנה !
יש עדשות 24-105/F4 וגם את ה-18-135 של קנון.

יש פספוסים, אך להערכתי שלי, עניין של דיוק בכיוון, כלומר כיוונת למקום לא נכון --> פיספסת.
קורה לא מעט עם מצב AI או SERVO, בהם המצלמה ממשיכה לעקוב אחר "האובייקט" תוך כדי תנועה (מתאים לצילום ספורט מהיר / צילום וידיאו).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DasiB;2204182:
גם לי יש את ה 70D
ועם העדשה 18-135
ועכשיו קניתי עדשה חדשה - 50MM 1.8F
היו לי הרבה פיספוסים
מקווה שעם העדשה החדשה יהיה יותר טוב
יש לי את ה 50 מ"מ קצת יותר טוב מה85 כי היא יותר רחבה אבל עדין זה ממש לא זה mad: ול85 יש יותר חדות( מתי שהכל בסדר ) מישו יודע על עדשה שמתאימה ל צילומי חוץ על קרופ ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;2204294:
יש לי את ה 50 מ"מ קצת יותר טוב מה85 כי היא יותר רחבה אבל עדין זה ממש לא זה mad: ול85 יש יותר חדות( מתי שהכל בסדר ) מישו יודע על עדשה שמתאימה ל צילומי חוץ על קרופ ?

דוגמה קטנה (אני מקווה שלא תתעוות בהעלאה כאן של הקנון 70D, עדשה 24-105/F4.

נתוני הצילום - iso=200, t=1/200, F.L.=95mm, F4.

קבצים מצורפים

• IMG_9324_1.jpg
    1 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
בסטודיו כמעת שאין לי בעיות גם מצלמת על צמצם די סגור אפילו 6או 7 ופותחת בתאורה
אבל בחוץ .. אני אוהבת לפתוח צמצם עד הסוף - ( בתכלס יש לי תמונות והלקוחות מרוצים מאוד ב"ה כי אני מצלמת המון כל לוקיישן - יותר מידי - ומחליפה עדשות אבל לא מרגישה בטוחה וקשה לעבוד ככה אחר כך שאני מגיע למחשב המון תמונות אני מוחקת מחוסר חדות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;2204984:
בסטודיו כמעת שאין לי בעיות גם מצלמת על צמצם די סגור אפילו 6או 7 ופותחת בתאורה
אבל בחוץ .. אני אוהבת לפתוח צמצם עד הסוף - ( בתכלס יש לי תמונות והלקוחות מרוצים מאוד ב"ה כי אני מצלמת המון כל לוקיישן - יותר מידי - ומחליפה עדשות אבל לא מרגישה בטוחה וקשה לעבוד ככה אחר כך שאני מגיע למחשב המון תמונות אני מוחקת מחוסר חדות

צולם בסטודיו הפתוח של החיים. שתיים צולמו בצהרי יום קיץ ואחת בלילה, עם תאורת רחוב טבעית ובעדשה ללא מייצב!
הכתובת על הקיר, הפונה מערבה.

קבצים מצורפים

• IMG_0536 copy.jpg
    1 MB · צפיות: 38
  • IMG_0535 copy.jpg
    1.1 MB · צפיות: 50
  • IMG_0534 copy.jpg
    1.1 MB · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
מצאתי עוד דוגמא לצילום חוץ, אני חושב שללא פלאש, לכל היותר עם SPEEDLIGHT אחד על המצלמה. העיבוד היחיד הוא אורך החצאיות, וכמובן הקטנה פראית,
תאורה טבעית (שמש לפני שקיעה) ופלורוסנט המבליח מבפנים החוצה (רואים בתחתית התמונה).

קבצים מצורפים

• IMG_יח תמוז נדחה.jpg
    1.1 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
תודה לך על כל ההשקעה בתגובות
עם איזה עדשה את עובדת בחוץ ? איזה צמצם בדררך כלל ?
מצרפת דוגמה משלי בלי שום עריכה
עדשה 85 צמצם 1.8 מהירות 200 ( אור של שקיעה) ועל 6000 מעלות K
הצבעים בכלל לא זה , אין חדות למרות שהפוקוס בעיינים -
כמה שאני מאוכזבת ..:(

• הוסף לסימניות
התמונות מטושטשות ממהירות נמוכה, אני אישית משתדלת לא לרדת מ250...
וגם לצלם בצמצם כ"כ פתוח זאת לא החדות המקסימלית של העדשה, וזה לקחת ריזיקה כי זה צריך להיות סופר מדויק.
עדיף להעלות קצת איזו

• הוסף לסימניות
אני יש לי מצלמה 700D ועדשה 24-105 F4 ויש לי המון פיספוסים של פוקוס, אתם חושבים שזה בגלל שהעדשה לא על פול פריים?? (אגב גם בסטודיו עם צמצם די סגור יש לי פיספוסים של פוקוס)

• הוסף לסימניות
יכול להיות. פיספוסים תמיד יש, השאלה כמה, 1 מ20, או 2 מ4...
יש לי את העדשה הזאת, וצילמתי איתה על ה7 שנחשבת טובה מבחינת מערכת הפוקוס
ואכלתי די הרבה קש....גם בצמצמים של 6.3,
וסתם המלצה על ה24-105 לא לפתוח בה צמצם...לעבוד על 6.3 ו7.1 הכי טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;2205232:
תודה לך על כל ההשקעה בתגובות
עם איזה עדשה את עובדת בחוץ ? איזה צמצם בדררך כלל ?
מצרפת דוגמה משלי בלי שום עריכה
עדשה 85 צמצם 1.8 מהירות 200 ( אור של שקיעה) ועל 6000 מעלות K
הצבעים בכלל לא זה , אין חדות למרות שהפוקוס בעיינים -
כמה שאני מאוכזבת ..:(

מה הבעיה בצבעים?

• הוסף לסימניות
אני מדברת על 1 מ20,
השאלה האם על הפול פריים יש איתה פחות פיספוסים??
(היא נחשבת עדשה טובה)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול-

האם יש למישהו כאן את המצלמה הנ"ל לוידיאו?
אם כן- איך היא?

תודה מראש.!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה