כללי למי שיש הרבה פונטים ישנים

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעבוד על קובץ, שנעשה לפני יותר מ-10 שנים, וחסר לי הרבה פונטים, מי יכול להמיר לי את הקובץ לעקומות, שהכתב לא יהיה 'טקסט חי'. השינויים הם בעיצוב,
תודה רבה מראש!!!

קבצים מצורפים

• Tamrur1 1 47 10.pdf
    KB 92.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;616306:
אני צריכה לעבוד על קובץ, שנעשה לפני יותר מ-10 שנים, וחסר לי הרבה פונטים, מי יכול להמיר לי את הקובץ לעקומות, שהכתב לא יהיה 'טקסט חי'. השינויים הם בעיצוב,
תודה רבה מראש!!!

לא ברור לי? באיזה תוכנה את רוצה לעשות זאת?
אם מדובר רק בעמוד הזה אז תעשי לו"פתח" באילוסטרייטור
וזה אוטומטית ימיר לך לצורות.
באינדזיין איני מכיר דרך להמיר טקטס שאין את הפונט שלו.
יתכן שבאקרובט עצמו יש אפשרות המרה. איני זוכר כעת

• הוסף לסימניות
כן, באילוס', אבל כשאני פותחת זה משנה לי את הטקסט לג'יבריש? איך נותנים לו פקודה שימיר לעקומות?

• הוסף לסימניות
זה קובץ pdf? אם זה לא הרבה עמודים תנסי לפתוח בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
תודה, חשבתי על הרעיון הזה, אבל, זה מוריד את כל האיכות של הטקסט, ומכפיל פי חמש את העבודה הגרפית מסביב.
יש משהו שיכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;616319:
כן, באילוס', אבל כשאני פותחת זה משנה לי את הטקסט לג'יבריש? איך נותנים לו פקודה שימיר לעקומות?

מוזר מאד... אצלי בדרך כלל זה לא קורה. אך אכן יש תקלה בקובץ הזה.

כך:
מקמי באינדזיין.
צרי הגדרת שיטוח שקיפות חדשה.(עריכה-הגדרת מצב מיזוג שקיפות-חדש)
שם תסמני המר כל הטקסט למתארים.

בהדפסה בחרי שיטוח שקיפות ותבחרי ההגדרה שהגדרת.(יתכן שצריך לבחור אקרובט 4 בשביל זה בתאימות)

אמור להמר כעת הPDF שייצא הטקסט למתאר.
((כעת מקמי העמוד באילוסטרייטור ובחרי"הטבעה".
עובד. אך בדף הזה יש תקלה קלה-נעלם המספר "ב" ועוד אחד וגם המילה "הראשונות" תקוע L באמצע. תקני בפרנקריל של המערכת או פלרון זה נראה זהה.
מצורף.

כעץת בדקתי שאפשרא לקבוע ההגדרות הנ"ל גם באילוסטריטור עצמו ומקמי את הPDF במקום לפתוח. ואין לי כעת הזמן לבאר

קבצים מצורפים

• Tamrur1 1 47 10.ai
    KB 836.2 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה