למי שיש כמויות של שירים בדחיפות! ! !!!!!

• הוסף לסימניות
אני חייב בדחיפות את השיר של משה קליין דבר נאה ומתקבל
ואת האלבום האחרון של חיים ישראל אספתי רגעים
ואת השיר של בני פרידמן עברי אנוכי ואת ה' אלוקי ישראל אני ירא
ואת השיר אתה הראית לדעת

וגם את השיר של ליאור נרקיס עשינו היסטוריה

ואם למישהו יש כמויות של סוגים של שירים שיכתוב לי ואני ישאל אותו

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי כמויות של שירים אבל אני לא רואה למה מותר לי להעתיק לך אותם...

• הוסף לסימניות
הורדתי לך את ענבי הגפן של משה קליין

קבצים מצורפים

• שירים במעלות_3.mp3
    8.9 MB · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
עברי אנוכי

קבצים מצורפים

• בני פרידמן - עברי אנוכי.mp3
    9.5 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
יתכן שמותר לי מכיון שאני בין כה וכה לא יקנה דבר שני זה לא הגיוני שיש לך כמויות של שירים וקנית את כולם???????????

• הוסף לסימניות
אם אתה צריך שיר ספציפי של חיים ישראל אוכל להעלות

• הוסף לסימניות
לא הגיוני להעתיק דיסקים שלמים. שיר אחד אני אשלח בשמחה.
ו-כן. יש לי כמויות דיסקים שאני אוספת באהבה מגיל 12
גם ישנים נושנים...
בשבילי פינוק, מתנה, רענון זה דיסק חדש.

יש כאלה שיש להם בארון כמויות של בגדים זה אומר ש...?

• הוסף לסימניות
מלבד זאת, טכנית, לוקח הרבה זמן להעלות דיסקים שלמים, שירים בודדים אני מעלה בשמחה. עדיף להעלות בקשות באשכולות המוזיקה, שם מסתובבים 'הניקים הרלוונטים'....

• הוסף לסימניות
כן, מהאלבום האחרון שלו כל שיר שיש לך

• הוסף לסימניות
וואי, סורי. אצלי כל שיר מעל 9 מ"ב. (המקסימום שניתן להעלות לכאן) ואין לי סבלנות עכשיו להעביר לפורמט פקטורי.

• הוסף לסימניות
אכן. וצלצולים....

נכתב ע"י שירים במעלו;2340579:
וואי, סורי. אצלי כל שיר מעל 9 מ"ב. (המקסימום שניתן להעלות לכאן) ואין לי סבלנות עכשיו להעביר לפורמט פקטורי.

אכן, אני הורדתי קצת מהאיכות כדי שיהיה בגודל ויעלה.
מעניין הפער בין הצפיות/הורדות לצלצולים....:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2340622 מעניין הפער בין הצפיות/הורדות לצלצולים....:o[/QUOTE:
יש לי מלא בדיחות על גנבים שלא אמרו תודה;):D:p
מעניין אותי אם יש עוד שמזדעזעים לראות את ההורדות הללו, או רק אני שוחרת צדק שכזו...
אשמח לצלצולים מי שחושב כמוני, סתם מעניין...

ומה לעשות הקפצתי את האשכול:eek::confused::(

• הוסף לסימניות
ואם למישהו יש כמויות של סוגים של שירים שיכתוב לי ואני ישאל אותו

תודה

יש לי כמויות אסטרונומיות לפי סדר האלף בית של הזמרים, מה אתה צריך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה