למי שיש לה\ו אתרוג

• הוסף לסימניות
מה עושים שהוא חוסם את יוטיווב? אני צריכה סרטונים כמו מלחמת ששת הימים, תפילין, שמיים ורקעים. מה אני עושה?

• הוסף לסימניות
אני באתרוג ובאמת הכל חסום. לי זה לא מפריע לעבודה
אבל לפי מה שידוע לי בנט פרי אין את הבעיה הזו. הם פותחים סרטוני יוטיוב שאינם בעייתיים. אולי שווה לך לברר אצל המומחים לנט פרי.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו--נט פרי מקסימום נקיות ומקסימום מקצועיות

• הוסף לסימניות
נו באמת, יש למישהו כאן שאלות...?

תעבור לנט-פרי,
גם הרשת תהיה נקייה במאה אחוז, וגם תקבל את הסירטונים האלו.

• הוסף לסימניות
בנט פרי כל סרטון שתבקשי לפתוח יעלה לך כסף,כך שאם את יודעת על קישור מדויק אותו את צריכה זה מעולה לך,
אבל אם את צריכה לחפש חומרים זה לא רלוונטי.
כבר דנתי איתם על זה בעבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brachi;2307595:
מה עושים שהוא חוסם את יוטיווב? אני צריכה סרטונים כמו מלחמת ששת הימים, תפילין, שמיים ורקעים. מה אני עושה?

מה שאפשרי זה לבקש לעבור לרימון (זה בחינם) (זה אותו חברה אתרוג -רימון) להוריד את מה שצריך ואז לבקש לחזור לאתרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nisim21;2310294:
מה שאפשרי זה לבקש לעבור לרימון (זה בחינם) (זה אותו חברה אתרוג -רימון) להוריד את מה שצריך ואז לבקש לחזור לאתרוג

זה מסובך לעשות את זה כי אם פתוחות לי קבוצות מסויימות צריך לבקש לפתוח הכל מהתחלה (אני עשיתי את זה פעם והסתבכתי אח"כ עם הקבוצות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה