למי שיש נסיון בעריכת סרטים בלדים(כמה מסכים על הבמה)

• הוסף לסימניות
אני עורכת סרט עבור ארוע שיתקיים בע"ה בבנייני האומה. זה אמור להיות משחק עם כמה סרטים בבת אחת, מפני שיש איזשהו משחק עם המסכים שעל הבמה, ז"א: מסך אחד מרכזי, ועוד 4 מסכים לאורך (בגדלים שונים) מכל צד. (וצריך לקחת בחשבון את הרווחים בין כל מסך. (מצורף תמונה להמחשה)
ועכשיו לעזרתכם,
את הסרט המרכזי אני בונה באופן רגיל, הבעיה היא עם שאר המסכים, שכנראה אצטרך לבנות באפטר עם מסכות. ז"א לקחת את מידות הפיקסלים של כל המסכים ביחד וכך לערוך, השאלה היא: האם זה לא מידי כבד לאפטר 3000 פיקסלים על אלף ומשהו (בערך..)?
איך אני יוצרת מסכות עם מידות פיקסלים מדויקים?
וליצירתיים- מה אתם מציעים לשים במסכים שמסביב?
תודה מראש.
העניין הוא דחוף!!!!!!!!!!
גם מי שלא מתמצא בנושא מוזמן לענות.

• הוסף לסימניות
ובכן, אני ראיתי בבניני האומה כמה אירועים כאלה,
האן המסכים אמורים לשמש גם כתפאורה?
לפי דעתי כל מסך מוקרן בנפרד כי הם בטח גם לא יהיו בקו אחד אלא במשחקים לעומק
איפה התמונה?
תבדקי גם את המידות של המסך הגדול של בניני האומה. (יחס אורך ורוחב)

• הוסף לסימניות
את אמרוה לקבל מהבמאי של הערב את הגדלים המדוייקים של המסכים או שיפנה אותך למי שאחראי על הציוד הנ"ל והם נותנים את הגדלים המדוייקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;559707:
את אמרוה לקבל מהבמאי של הערב את הגדלים המדוייקים של המסכים או שיפנה אותך למי שאחראי על הציוד הנ"ל והם נותנים את הגדלים המדוייקים.
כבר נפגשתי עם הצוות של בנייני האומה ואת הגדלים קיבלתי. השאלה העיקרית היא, האם אפטר יוכל להתמודד עם הפרויקט הזה?
נניח שהארוע הוא במשך 3 שע', במשך כל השעות צריך להיות משהו זז על המסך, אז כמובן שאני נותנת להם לופים והם מריצים את זה שוב ושוב. אבל בכל אופן מבחינת פרויקט אם זה יצליח לרנדר את האורך וכן גודל של הפיקסלים של המסך, שזה ענק! ??

• הוסף לסימניות
יצליח גם יצליח אני הקרנתי שם על מסך ענק
אפטר סוחב רק צריך מחשבים מעולים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;559738:
יצליח גם יצליח אני הקרנתי שם על מסך ענק
אפטר סוחב רק צריך מחשבים מעולים
זה ברור שאפטר יכול לסחוב, כי לכך הוא נוצר (ולעוד דברים) אבל אני מדברת על מחשב טוב ברמה סטנדרטית?
חוץ מזה, זה לא הגודל של המסך, זה המשחק עם המסכים שמלכתחילה חייבים לבנות אותם בפיקסלים אמיתיים ולא יחס של 3:4 או 16:9.

• הוסף לסימניות
אם המחשב מעולה כןץ מה זה רמה סטנדרטית?
הסגירה יכולה לקחת שעות ע"ג שעות.
אלא אם כן המחשב מעולה ולא סטנדרטי

• הוסף לסימניות
יעבוד מעולה, אפטר נועד לזה.
במקרה הכי גרוע גם אם תייצאי לPAL, יש להם מכשיר שדוגם לך מהמסך של המחשב איזה שטח את רוצה לקחת מהמסך וזה מראה אותו, ככה שהם יסתדרו בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
בינתיים לא סיימתי לערוך, אז אם תתעוררנה שאלות אשוב לפה.
בכל אופן תודה!
ואם יש למישהו עוד על הנושא אשמח לשמוע.
צרפתי פה את התמונה של הבמה איך שאמורה להראות.

קבצים מצורפים

• copy.jpg
    KB 87.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בעמודים יש השלמה של התפאורהץ
אם למשל מקירנים ארמון אז בעמודים יהיה אמודי ארמון.
אם רוצים שהקהל יתרכז בקטעים מסוימים אך ורק בסרט מערפלים את העמודים ולהיפך

• הוסף לסימניות
אני עשיתי משהו באפטר - לקיר לדים בבניני האומה

עשיתי יצוא לקובץ בפורמט WMV
500/1000 פיקסלים! - מסך מלבני בדיוק- לפי הזמנה כזו
אחד הקבצים - הלופ- שקל 22 MB והוצאתי אותו ברזולוציה
של 10000! (בייט) - האפשרות הכי גבוה באפטר -
ולקח לרנדר אותו כמה דקות
ועשיתי כמה כאלו...

ומאוד תלוי באיזו תוכנה מקרינים את הוידאו,
אצלי הקרינו ב "וו'ד-שאפ"
והצטערתי שדיברתי עם כולם! (מפיק, בימאי, אחראי בימה, יחצן, וכו')
חוץ מאותו אחד הכי חשוב !
האיש שאחראי על התוכנה הזאת באולם.

• הוסף לסימניות
היצוא ברזולוציה שאתה אומר זה אוטומטי כשאני מייצאת לwmv?
ואגב, לכמה זמן ארוע, ההית צריך למלא את הלדים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה