עזרה למי שיש קונסטרוקטה (אולי גם בוש) 8 ק"ג- יש לי שאלה

• הוסף לסימניות
הסימן של קערה עם קצף מופיע לי בהרבה מכונות, גם אם אני לא מגזימה בכמות האבקה.

פעם שעברה שזה קרה, זה הפסיק לסחוט אחרי תקופה, ואז הבאתי טכנאי שפשוט הוציא את הפסולת שהצטברה במעבר.
לצורך זה הוא פרק חצי מכונה- בשביל להגיע לצינור שהפקק שלו נמצא בעצם בתחתית המכונה, שאני יכולה להגיע לשם בקלות.

שאלתי אותו למה הוא עובד כ"כ קשה, אז הוא הסביר לי, שבמכונות האלה- אם יש פסולת שחוסמת, הם עשו מנגנון שאי אפשר לפתוח את הפקק מלמטה. אז בשביל זה אני צריכה לשלם 300 ש"ח לטכנאי שיבוא לפתוח לי.

השאלה שלי- האם יש מישהו שמצליח לפתוח בעצמו או לנקז את הפסולת בלי עזרת טכנאי?

אשמח למידע בענין.

• הוסף לסימניות
הסימן של קערה עם קצף מופיע לי בהרבה מכונות, גם אם אני לא מגזימה בכמות האבקה.

פעם שעברה שזה קרה, זה הפסיק לסחוט אחרי תקופה, ואז הבאתי טכנאי שפשוט הוציא את הפסולת שהצטברה במעבר.
לצורך זה הוא פרק חצי מכונה- בשביל להגיע לצינור שהפקק שלו נמצא בעצם בתחתית המכונה, שאני יכולה להגיע לשם בקלות.

שאלתי אותו למה הוא עובד כ"כ קשה, אז הוא הסביר לי, שבמכונות האלה- אם יש פסולת שחוסמת, הם עשו מנגנון שאי אפשר לפתוח את הפקק מלמטה. אז בשביל זה אני צריכה לשלם 300 ש"ח לטכנאי שיבוא לפתוח לי.

השאלה שלי- האם יש מישהו שמצליח לפתוח בעצמו או לנקז את הפסולת בלי עזרת טכנאי?

אשמח למידע בענין.
בעלי אחת לחודשיים
נאלץ לפתוח את הפקק למטה
להוציא כל מיני מרעין בישין

פעם אחת שהצטבר המון פסולת (היו שם בערך 12 מטבעות)
המכונה הפסיקה לסחוט
וסימנה אם אני לא טועה את הסימון
E27
כי זה באמת הגיע לצינור האחורי
לשם רק טכנאי יכול להגיע
אבל סתימה פשוטה את יכולה לפתוח לבד

• הוסף לסימניות
אז זהו, שאני לא מצליחה לסובב את הפקק מעבר לרבע סיבוב.
זה מראה שהסתימה כבר גדולה מידי?

• הוסף לסימניות
אז זהו, שאני לא מצליחה לסובב את הפקק מעבר לרבע סיבוב.
זה מראה שהסתימה כבר גדולה מידי?
בפעם הראשונה
פתחנו עם צבת
זה סגור מאוד חזק
אמנם המכסה קצת התעקם
אבל לא הפריע לנו לסגור שוב
(בלי אחריות מה יקרה אצלך ;) )

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול הזמנו מכונת של קונסטרוקטה 8 קילו היצור הפולני
ועכשיו הגיע והטכנאי פתח ואחרי שהוא הלך אני רואה שהתוף ממש קטן, לא הגיוני שזה 8 קילו
היתה לי מכונה של 5 קילו עד עכשיו שהכילה הרבה יותר הטוף היה יותר גדול
עכשיו קניתי 8קילו כי היתי צריכה מכונה יותר גדולה ואני רואה שהתוך ממש קטן נראה לי משהו הזוי.
נתקלתן בזה גם? משהו פה לא הגיוני לי (כתוב על המכונה 8 קילו ככה שלא הביאו מוצא אחר בטעות) איך זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול הזמנו מכונת של קונסטרוקטה 8 קילו היצור הפולני
ועכשיו הגיע והטכנאי פתח ואחרי שהוא הלך אני רואה שהתוף ממש קטן, לא הגיוני שזה 8 קילו
היתה לי מכונה של 5 קילו עד עכשיו שהכילה הרבה יותר הטוף היה יותר גדול
עכשיו קניתי 8קילו כי היתי צריכה מכונה יותר גדולה ואני רואה שהתוך ממש קטן נראה לי משהו הזוי.
נתקלתן בזה גם? משהו פה לא הגיוני לי (כתוב על המכונה 8 קילו ככה שלא הביאו מוצא אחר בטעות) איך זה יכול להיות?
אמרו לי שה7 ק"ג של היום זה כמו ה5-5.5 ק"ג של לפני עשור+

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה