למי שמבין בקנון 7D

• הוסף לסימניות
אם אני מצלמת רחבת ריקודים- איך אני מבטלת את הפוקוס היחיד שיהיה על פוקוס כללי?

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
זה לא פוקוס. זה מדידת אור.
כשמזיזים נקודות פוקוס יש מצב שבוחר את כל הנקודות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1546430:
זה לא פוקוס. זה מדידת אור.
כשמזיזים נקודות פוקוס יש מצב שבוחר את כל הנקודות.

נראה לי שהיא התכוונה שהיא רוצה שכל הרחבה תהיה בפוקוס, ולא רק מה שהיא מכוונת עליו באותה השניה שהיא מצלמת...

אישית לא מבין בתפעול של קנון אז....

• הוסף לסימניות
לפי הניסוח של השאלה נראה לי שעניתי. אם לא, אולי כדאי למקד קצת יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליאור מ;1546464:
נראה לי שהיא התכוונה שהיא רוצה שכל הרחבה תהיה בפוקוס, ולא רק מה שהיא מכוונת עליו באותה השניה שהיא מצלמת...

אישית לא מבין בתפעול של קנון אז....
אין באמת כזה דבר...
פוקוס נמצא במישור מסויים, זה לא ממש משנה איפה בפריים ממוקמת נקודת הפוקוס.
על מנת להגיע לפוקוס בכל הרחבה, צריך לסגור מעט את הצמצם, להתרחק, לקצר אורך מוקד (תלוי בתנאים ובסיטואציה)
אבל אין כפתור פלאים שיגרום לכל הרחבה להיות בפוקוס.

• הוסף לסימניות
זה לא אמור להיות כפתור פלאים..ב.
מצלמה כזו משוכללת וצריך לשחק עם כל כך הרבה הגדרות?
במקום שיהיו נקודות שייתפסו על אובייקט אחד פשוט שלא יהיו נקודות וכל התמונה תיהיה חדה
ולא רק האובייקט הספציפי..
ליאור הבין אותי הכי טוב..חבל רק שלא מבין בקנון :)

• הוסף לסימניות
סליחה שאני שואלת. אבל למדת צילום? או שהשקעת רק ב7D?
כי כדי שהכל יהיה בפוקוס את צריכה לעשות מה שקקטוס אמר.
ודווקא בגלל שהיא כזאת משוכללת.
אם תצלמי עם קומפקטית אני מניחה שזה יהיה בסדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה