למי שמחזיק טלפון לא כשר - פתרון סינון מינימלי בחינם

• הוסף לסימניות
ראשית כל אבהיר שאני לא תומך באחזקת מכשיר כזה. והמבין יבין..
אני כן רוצה להציל מה שאפשר בקרב אנשים שכבר מחזיקים מכשיר כזה וחשופים לכל המרעין בישין ביקום.
ראשית כל חוסם פרסומות - חובה!
אפשר באמצעות הגדרת DNS פרטי (בהגדרות הטלפון) שחוסם פרסומות:
dns-family.adguard.com
או לחלופין אפליקציית wize adblock שגם חוסמת פרסומות.

כמו כן, ניתן להתקשר לחברת הסלולר ולבקש על פי חוק סינון תכנים בסיסי בחינם.

בנוסף ממליץ מאוד להפעיל את נועל היישומים ולנעול עם קוד (שמישהו אחר ידע אותו) את כל האפליקציות הבעייתיות

ויהי רצון שנזכה כולנו למכשירים כשרים למהדרין ללא שום פקפוק.

גילוי נאות: אני כותב באמצעות מחשב עם סינון נטפרי.

• הוסף לסימניות
איך חוסמים טלפון חכם עם כרטיס אינטרנט נטען?

• הוסף לסימניות
אפשר כשר פליי - חינמי

• הוסף לסימניות
בדיוק שאלו אותי אם יש דרך לחסום את הפרסומות ביוטיוב לפני שמתחיל הסרטון, יודעים על משהו?

• הוסף לסימניות
זה עולה 150 שקל לשנה....
שבוע נסיון חינם - אפשר להתחרט ומקבלים תשלום לחזרה. (_לא כולל דדפדפן מסונן שעולה 80 לשנה)
ויש רמות של סינון?
מה הכוונה דפדפן מסונן
ולמה זה כזה זול לעומת המתחרים?

• הוסף לסימניות
שכוייח,
אבל מאיפה הידע, אם כן???
מזכיר לי בדיחה,
פעם אחת המשגיח נכנס לפנימיה ושאל בחור: מה נשמע?
אמר לו הבחור: הרב רואה מה הטרקטור עושה שם בחוץ?
אמר לו המשגיח: הוא חופר,
אמר לו הבחור: לא, הוא מתעניין....

• הוסף לסימניות
בדיוק שאלו אותי אם יש דרך לחסום את הפרסומות ביוטיוב לפני שמתחיל הסרטון, יודעים על משהו?
צריך אפליקציה חיצונית NEWPIPE - יוטיוב ללא פרסומות, ואז אפשר לחסום את היוטיוב המקורי ולמחוק אותו לצמיתות . זה לא פתרון מושלם כי עדיין יש גישה לכל המרעין בישין אבל לפחות אין פרסומות..

• הוסף לסימניות
בורא עולם דאג שאוולד בבית חילוני למהדרין. מקובל עליך?
סורי,
לא התכוונתי לחפור או משהו...
והכנות ראויה להערכה!
בכל אופן תודה על המידע המפורט ונקווה שאף אחד לא יזדקק אליו.

• הוסף לסימניות
@45244 , זה עובד גם על אייפון?
יש לי קרוב משפחה שהתעניין ולא הצליח למצוא את האפליקציה

• הוסף לסימניות
@45244 , זה עובד גם על אייפון?
יש לי קרוב משפחה שהתעניין ולא הצליח למצוא את האפליקציה
כרגע לא. אפל מאוד קשים עם אפליקציות חיצוניות.. רוצים להשאיר את המשתמשים של מוצרי אפל בתוך הכת שלהם..

• הוסף לסימניות
כרגע לא. אפל מאוד קשים עם אפליקציות חיצוניות.. רוצים להשאיר את המשתמשים של מוצרי אפל בתוך הכת שלהם..
תודה רבה על המידע בכל אופן
גם אם אתה שומע על משהו שהוא לא חינמי
נשמח לשמוע!
תזכה למצוות

• הוסף לסימניות
נטפרי עובד עם סים חיצוני?
כן. נטפרי עובד עם סים וגם עם חיבור עם ראוטר. ובשניהם התשלום הוא 15 שקלים.
יש לי בבית ובבית הספר נטפרי עם ראוטר, ויש לאחיינית שלי נטסטיק עם סים עם סינון נטפרי.

• תודה
Reactions: dag
  • הוסף לסימניות
שאלה
יש לי מכשיר לא כשר, בלי סים ואני גולשת בו על WIFI.
איך אפשר לחסום אותו ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה