- הוסף לסימניות
הכוונה הייתה לטלפון עם כרטיס אינטרנט מוטען, נטפרי מתאים?כן. נטפרי עובד עם סים וגם עם חיבור עם ראוטר. ובשניהם התשלום הוא 15 שקלים.
יש לי בבית ובבית הספר נטפרי עם ראוטר, ויש לאחיינית שלי נטסטיק עם סים עם סינון נטפרי.
הכוונה הייתה לטלפון עם כרטיס אינטרנט מוטען, נטפרי מתאים?כן. נטפרי עובד עם סים וגם עם חיבור עם ראוטר. ובשניהם התשלום הוא 15 שקלים.
יש לי בבית ובבית הספר נטפרי עם ראוטר, ויש לאחיינית שלי נטסטיק עם סים עם סינון נטפרי.
כשר פליישאלה
יש לי מכשיר לא כשר, בלי סים ואני גולשת בו על WIFI.
איך אפשר לחסום אותו ?
מה ההבדל בין כשר פליי לנטספארקנטפרי לא עובד על מכשירים ניידים בכלל. נטספארק מומלץ לחסימת מכשיר כי ההגנה פועלת על המכשיר עצמו. לגבי אייפון הדרך הכי טובה לחסום אותו הוא עי" האייפון עצמו כלומר למחוק את כל האפליקציות הבעייתיות(דפדפנים למיניהם youtube וכו,) ולשים סיסמא דרך ההגדרות של האייפון לפתיחת הישומים האלה. את הסיסמא הזאת חייבים לתת למישהוא שלא נמצא לידך כל הזמן כדי שישאר חסום ולא תבקש/י לפתוח את זה כל הזמן. עוד הגנה טובה זה " webchaver" שזה מתלבש על המחשב/מכשיר ושולח את כל ההיסטוריה למישהוא אחר לבחירתכם ככה שממש לא נעים להיכנס לתכנים בעייתיים https://webchaver.org/.
מה פירוש כרטיס אינטרנט מוטען?הכוונה הייתה לטלפון עם כרטיס אינטרנט מוטען, נטפרי מתאים?
נט ספארק יותר מתקדם בהרבה. בכל אפליקציה אפשר לבחור רמת הגנה ספציפית. כושרפליי יותר פשוט ואין לו את היכולות האלהמה ההבדל בין כשר פליי לנטספארק
והאם יש חסימות שמשאירות יוטיוב או רשתות חברתיות אבל מסננות מתוכם תכנים בעיתיים?
אבל כתבו כאן שאין נטפרי לטלפוניםמה פירוש כרטיס אינטרנט מוטען?
כרטיס טוקמן?
לא מכירה, ובכל זאת, נראה לי שאין בזה הבדל בינו לבין כרטיס סים רגיל. ובגלל זה כתבתי מאיפה אני יודעת.
אולי, אני לא יודעת.אבל כתבו כאן שאין נטפרי לטלפונים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים