שיתוף למי שעדיין לא נמאס מאיסתרק...

• הוסף לסימניות
האמת היא שאין לי מושג אם זה באמת הוא,אבל לאחר חודשים ארוכים שהסקיצה שכבה במגירה מאובקת ,הלוחם האמיץ הזה פשוט דהר אחוצה...באופן כללי רציתי משהו יותר ויקינגי,אבל כשראיתי כמה תמונות ויתרתי על הרעיון.
מסוג הציורים האלו שנהנים מכל שניה.

קבצים מצורפים

• איסתרק סופי.jpg
    איסתרק סופי.jpg
    2.8 MB · צפיות: 129
  • איסתרק סופי.pdf
    3.1 MB · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
וווווואו וואוו ! קודם כל ציור מהממם פאנארט ממש טוב !
צביעה- :love:שלמות
ולמי נמאס מאיסתרק ? אני רוצה לראות מי ירים את האצבע :sneaky:

• הוסף לסימניות
התוכנה היא כמובן מנגה,
והאמת שבכלל לא תכננתי לצייר את איסתרק...(אני גם לא חושבת שהתלבושת מאד תואמת את התקופה.) באמצע זה פשוט נהיה הוא.

• הוסף לסימניות
א. לאף אחד לא נמאס מאיסתרק.
ב. איך זה שלא ראיתי אותו מעולם ובכל זאת אני מזהה אותו?
ג. טיפה מפריע לי שאין עליו סימן יהודי - אין סיכוי לאיזו כנף ציצית מתבדרת ברוח שם?

עבודה מהממת, מושלם מושלם!

נ.ב. בעלי ראה וישר אמר שהוא נראה ויקינגי, אז כן הלך בסוף

• הוסף לסימניות
לא כמו שדמיינתי אבל יפה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה