למי שעדיין לא שמע....חנינא בגירסא חנינאית בלבד..לכבוד פורים!!

• פותח הנושא תם
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תיק"ו....
אתה יודע מה זה?

• הוסף לסימניות
תרגום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;228676:
עד השתא יתיבנא ותהינא בדא, אמאי לא על חנינא בדוכתיה אדתבר קצבא ליעול שיכפולא באתרא. איכא דאמרי נהורא גלי לי, ואיכא דאמרי קלא מן שמיא נפק ואסבר לי דטעמא דרבנו תם הוא לאפיק ית כל מילי דלא חנינא, ואי הכי הוה לן חנינא בלחודוהי ולא בדוכתיה. דיקא נמי דקתני בגירסא חנינאית שמע מינה.

חחחחח, כל מילה זהב, וזו גם הסיבה שלא הערתי לגבי הקצב :)

נ.ב. וכדאוסיף לן ר"ת, ונחית מאילנא, וקאמר : תיק"ו

תישבי יחלק קפה ועוגה...

• הוסף לסימניות
שמע מינה דגם בגירסא דחנינאיתי איתני מילי אחריני, היכי דמי/תמצי?

• הוסף לסימניות
ליכא מידי דלא רמיזא, ודי לחכימא.

• הוסף לסימניות
אתה יודע מה, בשבילך עכשיו תיק"ו זה ר"ת - תשתה יין קולה וערק...
פורים שמח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;228866:
אתה יודע מה, בשבילך עכשיו תיק"ו זה ר"ת - תשתה יין קוניאק וערק...
פורים שמח!
..

• הוסף לסימניות
אני רואה שאתה כבר שיכור לגמרי...אני לפחות נתתי לך פתח מילוט של הקולה....

• הוסף לסימניות
באיזו תוכנה חתכת שם את חנינא?

• הוסף לסימניות
למה? זה לא טוב?

• הוסף לסימניות
מי אמר לא טוב? סתם התעניינות

• הוסף לסימניות
האמת היא שאני עובד עם תוכנה מאוד פשוטה COOL EDIT, אני מאוד מרוצה ממנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;228891:
האמת היא שאני עובד עם תוכנה מאוד פשוטה COOL EDIT, אני מאוד מרוצה ממנה.

הוי תם תם, מה יהיה איתך?

אתה יודע ש- adobe audition זאת קול אדיט משודרגת?

אני ממליץ לך בדחיפות להוריד אותה, בעצם מה שקרה שאדובי קנו את קול אדיט והפכו אותה למה שהפכו,
אני גם עבדתי בקול אדיט לפני 6 שנים והשתדרגתי, ממליץ בחווווום!!!

• הוסף לסימניות
תודה על ההמלצה אני אבדוק זאת, אולי תשלח אותה? או קישור?

• הוסף לסימניות
דרך אגב אם כבר התעניינת גם אני מתעניין!

באיזה תוכנה אתה שומע מוזיקה???

כמו"כ לא הצלחתי להוריד את התוכנה אנא שלח קובץ (פרטים באישי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;229211:
באיזה תוכנה אתה שומע מוזיקה???
אני שומע באזניים.
משתמש בתוכנת מדיה פלייר

• הוסף לסימניות
אני אחכה שפופקו יגיב ואז תקבל את ההמלצה שלי....לתוכנה חבל"ז!!!!!

• הוסף לסימניות
אגב, איך ההמלצה שלי?

• הוסף לסימניות
אחי, אתה מפסיד!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הטקסט להלן נכתב על ידי בבוקר במטרה לפתוח אשכול נפרד על הנושא הכאוב הנ"ל. הטקסט כמובן לא גמור, הפאנצ' נמצא באשכול השיתופים המרכזי. הסיבה שרציתי לפרסם בנפרד היה עקב חשש שאשכול השיתופים המרכזי ינעל בהעלאת הנושא. לצערי נגררתי וכך אירע. האשכול ננעל לפני כמה דק'.
א. סליחה, חשבתי על זה מראש ובכל זאת נסחפתי.
ב. עברתי כמה דקות נוראיות בעליה לציון בליל שישי, הבעיה כפי שאבחנתי אותה לדעתי מדוייקת, בתור אחד מהמגזר חשבתי שחובה להעלות את הדברים על מנת להשפיע ולשנות, לא בשביל להתריס ולפרוק תסכול .
ג.
@הכלבויניק מבחינתי אשמח שתמחק את תגובותי באשכול הנ"ל ותפתח אותו שוב. זה אשכול לדעתי ממש חיוני

מירון תשפה

השעה 12:50. אני הקטן עומד בתחילת התור לעליה לציון, מתחת מרפסות הכוהנים, מתחת מקום עקידתם של מה קדושי מירון, התור מתחיל בקבוצה גדולה של אנשים שממתינים, אחת לכמה דק' הסדרנים המדהימים חסידי גור משחררים כמה עשרות או יותר ומווסתים את העומס לעליה לציון שמתבצעת באמצעות שני שבילי נחש המתאימים למעבר אדם אחד בלבד.

מעל ראשי יש טרסה מבטון מוגבהת גובה קומה מעל העם הממתין, שם מדלגם כל הזמן בחורים צעירים והולכים לאנשהו, עוקפים כביכול את כולם. אחד הסדרנים חסיד גור....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה