ניק כמעט בלי ראש
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
האשכול הזה לא יגמר טוב !!עליתי עכשיו את המדרגות לבית שלי בעצימת עינים וזה באמת עזר!
האשכול הזה לא יגמר טוב !!עליתי עכשיו את המדרגות לבית שלי בעצימת עינים וזה באמת עזר!
כן.. ירדתי 200 גרם..עזר למה? לירידה במשקל?
עזבי את אלה שצוחקיםתצחקו על השיטה שלי זה ממש לא אכפת אני ירדתי 5 קילו ואני ממש מרוצה
עיקר מה שאנחנו מתקשים בחיים, זה בגלל מה שנמצא בראש.מישהו יודע למה זה יותר קל?
זה מדעי. הבחילות הן תוצאה של סתירה בין המידע שהמח מקבל מהעיניים – כאילו האדם לא זז. ובין המידע שמתקבל ממערכת שיווי המשקל – שהאדם נמצא בתנועה.לי עוזר לעצום עיניים בנסיעה באוטובוס, מקל על הבחילות
איך עושים שלא נריח את הבצל? הריח עוצמתי...לחתוך בצל בלי להריח את הריח של הבצל
זה לא נכוןואגב על אותו עיקרון לחתוך בצל בלי להריח את הריח של הבצל לא שורף בעיניים ולא מוריד דמעות
זה לא הבצל שמוריד דמעות זה הריח
שעה הליכה בעליה?
משהו דרמטי?לא יודעת להסביר
במוח המוח מתרגם את זה כהליכה ישרה ככה זה מרגיש אבל בתכלס זה משפיע כמו עליה
הייתי עושה הליכות במישור בקושי רזיתי ובעליה רזיתי ממש ברגליים
אני ממליצה
אצלי זה עבד מניסיוןזה לא נכון
זה מסלול שכולל עלייה וירידה ועלייהשעה הליכה בעליה?
איך בעצם עשית את זה, ירדת חזרה ועלית שוב?
איפה יש עליה כזו ארוכה?
לא יודעת אם זה הופך לשריר אני ראיתי שרזיתי בירכיים וראיתי גם על המשקל שירדתי 5 קילומשהו דרמטי?
ההרזייה ברגליים הגיעה רק מההליכה בעליות ?
וכשאת אומרת הרזייה ברגליים באיזה חלק של הרגל ? וכמה הרזית
וזה לא הפוך? שאם עושים הליכה אז השומן ברגליים הופך לשריר
אני לא סתם שואלת.
זה לא נכון. זה החומר של הבצל.ואגב על אותו עיקרון לחתוך בצל בלי להריח את הריח של הבצל לא שורף בעיניים ולא מוריד דמעות
לי זה עובדזה לא נכון. זה החומר של הבצל.
מכירה מישהי ששמה משקפי ים וזה עוזר לגמרי.
ואגב על אותו עיקרון לחתוך בצל בלי להריח את הריח של הבצל לא שורף בעיניים ולא מוריד דמעות
יש בתוך הבצל איזשהו גז אאל״ט שמתפזר באוויר ויוצר את הצריבה בעיניים…זה לא נכון. זה החומר של הבצל.
מכירה מישהי ששמה משקפי ים וזה עוזר לגמרי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים