כללי למי שרוצה לעזור!

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לחוות דעת על הלוגו והמודעה מה אפשר לשפר במודעה בלי להתייחס למלל כי הוא לא כל כך קשור),
זה לחנות כמו קופיקס יותר שתיה
אשמח לתגובות:)

קבצים מצורפים

• 555.jpg
    555.jpg
    KB 666.2 · צפיות: 19
  • 555.jpg
    555.jpg
    KB 666.2 · צפיות: 20
  • 1.jpg
    1.jpg
    1.2 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה
עמוס מעט
צבעים מידי טבעיים

• הוסף לסימניות
סגנון מהמם!!!
מגניב שעין אחת גדולה יותר :)
אולי עדיף להחליף מיקום עם העין השניה, יש לי הרגשה שזה יישב יותר טוב, אבל אולי אני טועה...

שמרי על רווח אחיד בין האותיות בלוגו, זה הכי צועק בין הF לA.

המודעה מיוחדת.
הערות קטנות:
הלוגו לא ממורכז לריבוע התוחם
גם לא הטקסט של לשתות את מה שבדמיון (בלי י')

תודה על השיתוף! נהניתי.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!
לא הצלחתי להבין מה כתוב בלוגו,
foodbar? איפה הd?
וגם לא הבנתי כ"כ את הקשר של העיניים לשתיה, דמיון?
לדעתי הן מסרבלות את הלוגו, למרות שהן מתוקות
הייתי מוסיפה ירוק בצורה יותר עדינה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
באמת חמוד, האמת לא הבנתי כ"כ את ההקשר בין העיניים לשתיה... (?!)
הפריע לי לראות את האי סימטריה בין 2 העיניים... לדעתי במקום לצייר את העיניים מחדש, אולי כדאי לבנות אותו על בסיס אות מוכנה באנגלית ואותה לעבד, כך שזה יתאים ויתקשר עם הלוגו.
וכן, גם אני חושבת שצריך להוסיף פה צבע מרענן.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
לוגו לכשעצמו ממש חמוד אבל קצת ילדותי
והשאלה עד כמה הוא מתאים לקופיקס שרוב הלקוחות הם מבוגרים.

בנוסף יש כמות גדולה מידי של טקסט.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה