כללי למי שתמה על הלוגו של שטראוס - המעצב ברוך נאה עונה:

• הוסף לסימניות
פורסם בפורום גרפיקה ודפוס בתפוז - הם אירחו שם את ברוך נאה, ואחד הגולשים "העז" לשאול:

שאלה לברוך: מי אחראי לעיצוב הלוגו של שטראוס?
מצד אחד שמענו שאתה עיצבת את הלוגו החדש של שטראוס, מצד שני - שמענו שזו חברת מיתוג מלונדון, ומצד שלישי - את הלוגו הזה (בשינויים קלים בלבד) ניתן להוריד תמורת תשלום סימלי באתר אינטרנט מסויים.

לוגו שטראוס‬ baruch naeh
הלוגו עוצב בפיוצאר בראנד אנגליה
אני מעצב של עלית ולכן נתנו טיפולים קלים בצורניות של הגופן בחוזק שלו שיעבוד בפונקציות שונות ובממשקים שלו -
שחור לבן
צבע
בולטות
לא נכון לומר שאני עיצבתי את הלוגו
אני עיצבתי את לוגו תנובה.
לגביי הערה שלקנות צורות גרפיות אשמח לא להגיב וייתכן שהמון צורות גרפיות אי אפשר לומר שאפשר להמציא - תמיד ימצא עולם השראתי במקום אחר.

[אותי אישית התשובה משום מה לא סיפקה. נשמעת מתחמקת משהו..]

קבצים מצורפים

• 1_149767295.jpg
    KB 106.2 · צפיות: 87
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;605345:
לגביי הערה שלקנות צורות גרפיות אשמח לא להגיב וייתכן שהמון צורות גרפיות אי אפשר לומר שאפשר להמציא - תמיד ימצא עולם השראתי במקום אחר.

במילים אחרות: צורה גרפית הוא לוגו - לוגו הוא צורה גרפית - - ותו לא - -
הסך לתשלום על הצורה: באתר האלמנטים - 5 $ אצל המעצב הנודע - 10000 $

• הוסף לסימניות
התחמקות גסה

"אני עיצבתי את לוגו תנובה".

מי שאל על תנובה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;605413:
התחמקות גסה

"אני עיצבתי את לוגו תנובה".

מי שאל על תנובה?

גם אני שאלתי את עצמי את אותה השאלה..

• הוסף לסימניות
המשפט המקורי היה:
אני לא עיצבתי אותו.

אבל על הדרך הוא הכניס פרסומת לעצמו כמעצב, ובשביל אמירה כמו: תציצו בתיק העבודות שלי, שינה את המשפט:
אני עיצבתי את לוגו תנובה.

• הוסף לסימניות
צריך להשוויץ במשהו!

• הוסף לסימניות
"אני עיצבתי את לוגו תנובה"
זו גירסת ה"עורבא פרח" הברוך נאית.

ואולי זה בא לומר:
את לוגו תנובה יצרתי לבד
את כל השאר שלפתי מאתרים וקטוריים.

ומה שהעיר נאה
ש"המון צורות גרפיות אי אפשר לומר שאפשר להמציא - תמיד ימצא עולם השראתי במקום אחר"
את זה הגיב, רגע לאחר שהעיף מבט בקליידוסקופ.

• הוסף לסימניות
זה מאוד מרגיז לראות שהרבה מאוד גרפיקאיים בשנים האחרונות אימצו לעצמם את שיטת העתק הדבק.
אחרי זה לא מבינים למה המקצוע הזה מתייבש מבחינת תמלוגים. כי הלקוח לא מבין הוא רואה כזה אפקט לוגו נהדר וביקשו ע"ז 300 ש"ח ולמה אתה כשאתה יוצר לוגו זה אלפים הוא שואל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה