דרוש מידע למכור יהלומים וזהב-

• הוסף לסימניות
מכירים מקום אמין שמשלם טוב. ירושלים, בני ברק או מודיעין עילית, עדיף

• הוסף לסימניות
יש בירושלים את מוסבכר,
אחרי בירור לאחרונה הבנתי שהיא מביאה מחיר טוב.
לא יודעת אם היא קונה גם יהלומים...

• הוסף לסימניות
איפה בבני ברק אני מקבלת תמורה הכי טובה לזהב?

• הוסף לסימניות
היום לא מקבלים הרבה על יהלומים
רק זהב שווה היום...

• הוסף לסימניות
יש לי טבעת יהלום וטבעת זהב לבן אם אני רוצה ליצור משתיהן טבעת חדשה לאיפה הכי כדאי לי ללכת ?

• הוסף לסימניות
תלוי איזה יהלום.
כותבת אחרי בדיקת שטח
היי תוכלי לתת לי פרטים ממה שבדקת? יש לי יהלום למכירה שהיה משובץ בטבעת, היהלום ברמה גבוהה מאד, ורצו לשלם לי עליו פחות מחצי, את יודעת על מישהו אמין שקונה, ומשלם מחיר טוב?

• הוסף לסימניות
היי תוכלי לתת לי פרטים ממה שבדקת? יש לי יהלום למכירה שהיה משובץ בטבעת, היהלום ברמה גבוהה מאד, ורצו לשלם לי עליו פחות מחצי, את יודעת על מישהו אמין שקונה, ומשלם מחיר טוב?
באמת מקבלים פחות מחצי מהסכום שבו יהלום באותה איכות נמכר בבורסה.

• הוסף לסימניות
כי כתבת שזה תלוי איזה יהלום, אם זה יהלום באיכות גבוהה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה