יד 2 > ציוד היקפי למצלמה למכירה אביזרים לצילום.

• הוסף לסימניות
מוכרת אביזרים לצילום ניובורן. (השתמשתי בהם פעמיים בלבד)
האביזרים חדשים ממש.
אני מוכרת הכל כחבילה אחת ב600 ש"ח

וכן מוכרת גיטרה וסטים חדשים.
גיטרה - 100 ש"ח
סקטים - 80 ש"ח

לפרטים : 0504171096 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שקופית1.JPG
שקופית2.JPG
שקופית3.JPG

• הוסף לסימניות
אפשר את המיטה לבד? ואולי גם את הפרווה הלבנה

• הוסף לסימניות
היי
הסקטבורד כמה ?
אני מעוניינת בו

• הוסף לסימניות
כמה עולה?
סקטבורד
בגדי ניו בורן
מיטת ניו בורן
תודה
ואיפה?

• הוסף לסימניות
הסקטבורד 80 ש"ח
ואת המיטה והבגדים אני מוכרת עם שאר האביזרים,
(שטיחים, דובי , והקופסא) ב600 ש"ח
בבני ברק

• הוסף לסימניות
לא..
אם מישהי תרצה את רב הפריטים חוץ מפריט או שניים.. אז זה יעבור...
ואגב, השטיח הלבן הוא די גדול. הוא מקופל לשש בתמונה.

• הוסף לסימניות
@זה השם שלי
את לא חייבת לענות כי זה לא רלוונטי לי, אבל לדעתי המחירים שציינת הם יקרים מידי. יכול להיות שביד 1 יוצא זול יותר.
המיטה היא של איקאה? ומה הקופסת מתכת? יש עוד אביזרים נוספים?

• הוסף לסימניות
עדיין לא נמכר.
המחירים יקרים מידי?
לא חושבת.
עשית חישוב של כמה עלה לי הכל ביחד והורדתי 200 ש"ח
יקר מידי זה לא יכול להיות....

• הוסף לסימניות
הסקטבורד רלוונטי עדיין?

• הוסף לסימניות
אם תרדי במחיר של הסקטבורד אשמח לקנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה