למכירה בגדים מ- NEXT

• הוסף לסימניות
יש לי כמה דברים שהזמנתי ולא טובים במידות
.בד"כ אני מחזירה להם והם מזכים אותי
אמרתי שאני אנסה פה דבר ראשון לראות אם מישהי רוצה במקום לחזור לדואר (עצלנית שכמותי) עדיף לשבת במחשב ולא ללכת עד לדואר

1. מכנס מנומר מידה 1.5-2= 50 ש"ח
הבת שלי בת שנה ו-4 חודשים וזה גדול עליה

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין.
זה בד חורפי?

• הוסף לסימניות
זה מכנס מהמם אין דברים כאלו
עם חוצה שחורה אפשר אפילו לכזאת קטנה לעשות את זה לשבת עם איזה משהו שחור מעניין, אולי פרווה וכד

זה בד רגיל כרותנה כמו מכנס ג'ינס כך שזה חורפי וקייצי גם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;1084621:
אמרת כמה דברים מה עוד?
:)

עוד לא צילמתי את זה רגע, אני לא בשליטה (:

• הוסף לסימניות
טוב
פריט מס 2

2 חולצות לבנות מידות:
7 ו-12
המחיר:

מידה 7- 55 ש"ח
מידה 12- 62 ש"ח

• הוסף לסימניות
החולצות לבנות לאיזה גילאים?

• הוסף לסימניות
מידה 7 קניתי לילדה בת 6 וזה קצת גדול
מידה 12 קניתי לילדה בת 10 וזה גם גדול זה כנראה לילדה בגיל 12

• הוסף לסימניות
בגלובוס(:

בביתר עילית אבל יש אפשרות להעביר בדואר לכל מקום

• הוסף לסימניות
מכנס מדהים!!!!!
אבל לבת שלי זה ודאי יהיה גדול :(

• הוסף לסימניות
המכנסיים נמכרו
נשאר החולצות לכל המעונינות
חולצות מהממות דק וארוך, מהמם עם חצאית שחורה, במיוחד עכשיו לחול המועד זה ספורט אלגנט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1084542:
יש לי כמה דברים שהזמנתי ולא טובים במידות
.בד"כ אני מחזירה להם והם מזכים אותי
אמרתי שאני אנסה פה דבר ראשון לראות אם מישהי רוצה במקום לחזור לדואר (עצלנית שכמותי) עדיף לשבת במחשב ולא ללכת עד לדואר

נכתב ע"י tzivi;1084663:
בגלובוס(:

בביתר עילית אבל יש אפשרות להעביר בדואר לכל מקום

אז יש כח לעצלנית שכמותך ללכת לדואר, או לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה