אל תבני אל זה! ממש לא...נכתב ע"י גבינה צהובה;1099298:אני מאמינה שיותר בסוף העונה יורדים המחירים, עכשיו רק נוספים דברים חדשים.
ואני יסביר לך למה-נכתב ע"י רותי ה;1099339:אל תבני אל זה! ממש לא...
בקיץ הייתי אופטימית וחיכית ל"סוף עונה" ולסיילים
ומה שקרה שפשוט הבגדי קיץ נעלמו ביום בהיר...
גם מה שרציתי לקנות במחיר מלא לא היה.
תעשי שיטוט של שעה באחד הקניונים בישראל ותעני על התשובה בעצמך.נכתב ע"י gg;1099402:ואני יסביר לך למה-
בסוף עונה כאן נקסט עושים 50% הנחה בכל החנויות וביום שזה מתחיל הם פותחים בשש בבוקר ואנשים עומדים בכניסה לחנות כבר מאמצע הלילה וברגע שנפתח חוטפים מכל הבא ליד כך שאם את באה לחנות אחרי הצהריים כבר כמעט ולא נשאר מה לקנות כך שדי ברור לי למה באתר לא נשאר כלום...
עכשיו תסבירו לי אתם מה ככ מיוחד בחנות הזו שאין יום שאין עליה אשכול חדש בפרוג?!
הרבה שנים שלא הייתי בחנויות האלה...נכתב ע"י רותי ה;1099440:תעשי שיטוט של שעה באחד הקניונים בישראל ותעני על התשובה בעצמך.
פוקס / זארה / גולף / או כל חנות אחרת
המחירים חסרי פורפורציות.
בא נגיד מכנס לא פחות מ140 ש"ח.
בנקסט את משיגה מכנסיים מהממות ב70 ש"ח לגדולים ולבייבי ב40 ש"ח
מה רע?
ועוד לשבת מול מחשב במקום לצאת מהבית.
במקום:
זמן,
ביביסיטר, שיטוט הלוך חזור
חום, בזבוז כסף על עוד כל מיני בדרך...
ככה מגיע עד הדואר תוך שבוע ואת שולחת את הילד
להביא את החבילות "מהדוד מאמריקה"....
עד היום הבת שלי בת 3 קוראת לנעלים שלה
הנעלים שקנית לי בדואר....
נכתב ע"י gg;1099494:אז כאן קונים סחורה מהארץ ובארץ סחורה מאנגליה...
נכתב ע"י gg;1099494:הרבה שנים שלא הייתי בחנויות האלה...
אם ההבדלים במחיר אז אני ממש מסכימה אבל לפעמים יש לי הרגשה שאנשים קונים רק כי זה מארץ אחרת... לדוג'
כאן כל החנויות היהודיות מוכרות בגדים מהארץ ואנשים קונים בכמויות (לידר, פמיקס, קרן וכו') חברות שבארץ את מוצאת בכל פינת רחוב...
אז כאן קונים סחורה מהארץ ובארץ סחורה מאנגליה...
לפי כמות הקונות כאן זה נשמע שמהר מאד זה יהיה תלבושות אחידה...נכתב ע"י rosmarin;1099497:העיקר שהילדים לא ילבשו את אותה תלבושת אחידה שכל העיר לובשת.
יש אנשים שמדגדג להם באצבעות שהילדים שלהם ילבשו משהו מיוחד ומגוון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //