למכירה בגדי ילדים מנקסט

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מכנס.jpg
    KB 8.9 · צפיות: 23
  • חולצה.jpg
    KB 10.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
חבל. ממך דבורי-אני רוצה את האשדוד ומsave as , את המכנס...

• הוסף לסימניות
המכנס הוא 2-3 שנים או 6-9 חוד' או שיש לך את שניהם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1019321:
המכנס הוא 2-3 שנים או 6-9 חוד' או שיש לך את שניהם?
את שניהם.

• הוסף לסימניות
למה את מוכרת?
אני שואלת (זה בגלל המידות? שלא התאימו?
כי אני רוצה להזמין לגילאים אלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1019446:
למה את מוכרת?
אני שואלת (זה בגלל המידות? שלא התאימו?
כי אני רוצה להזמין לגילאים אלו

המידות מתאימות.
הזמנתי בטעות הזמנה כפולה.

• הוסף לסימניות
המכנס הלבן לגיל 2-3 עדיין רלוונטי?
ו-ב"ש התכוונת לבאר שבע או בית שמש?

• הוסף לסימניות
עדכון

המכנס הלבן 2-3 נמכר! :)
נותרו:
מכנס לבן במידה 6-9 חודשים
והחולצות: 2-3 שנים ו- 6-9 חודשים

• הוסף לסימניות
לא התכונתי של איזה חברה , חנות ?
והאם הם חדשות?

• הוסף לסימניות
קופצת גם על ההזדמנות.
מוכרת נעל סניקרס של "נקסט" מידה 28 ב50 ש"ח (הזמנתי בטעות מידה קטנה מידי)
בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה