למכירה במחיר מוזל יחידת נופש בשבוע החרדי בנירוונה ים המלח

• הוסף לסימניות
אפשרויות כדלהלן:
2 לילות (א-ג) לזוג - 1700 ש"ח
א-ג לזוג + 3 (זאת סוויטה) - 3000
א-ה לזוג +3 7000.
אין אפשרות לימים אחרים, ליותר ילדים או להרכב משפחתי שונה.
אבא שלי קנה את היחידה ולא יכול לסוע השנה בימים הראשונים.
תאריכי הנופש ח' תמוז - י"ב תמוז (א-ה)
המלון ע"ב הכל כלול, 5 ארוחות ביום, ספא, בריכה וים נפרדים, כשרות למהדרין, הופעות ופעילויות בערב, בארגון חברת אפקטיב.
מצורף קישור שמצאנו באינטרנט (בחדרי) מאנשים שהיו ונהנו, גם אנחנו מאוד נהננו בשנים קודמות.
אפשר לשאול שאלות בהמשך האשכול או באישי.

• הוסף לסימניות
כמה זה אם אני לוקחת גם את החדר לזוג וגם את הסוויטה?

• הוסף לסימניות
אי אפשר את שניהם. גם הזוג מקבל את הסוויטה... פשוט אם הוא בא בלי ילדים אז המחיר שונה כי יש סידור אחר עם המלון...

• הוסף לסימניות
ולמי שמתעניין אם זה שווה את המחיר וכו'
בשנה שעברה יצא לי להגיע לשם 'בטעות'. ז"א מיום חמישי ב-12 בלילה ליום שישי ב7.00 בבוקר, גם מסוג של מקרה שכזה.
היה חלום! אני מחכה להזדמנות הנוספת שתגיע (ואל תגידו לי לקנות את המציאה הזו, בגלל שהייתי הולכת ומזמינה לבד אם לא היו לי סיבות אחשחות שמונעות ממני לנסוע השנה)
ממליצה בכל פה!!! האוירה, השפע, המרחב, התפילות, התוכניות, הבריכות והים, התעסוקה- לא מספיקים לנשום בכלל מי שמעוניין לרקוד על כל החתונות) הארוחות, החברה ה... ה...
באמת אין לי מילים.
מי שנוסע- שיהנה ויבלה (גם בשבילי)
חופשה נעימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה