למסירה למכירה גג 120 מטר בטאבו משותף עם היתרי בניה ביד

• הוסף לסימניות
סביבות 1,100,000
בבני ברק באזור מבוקש
בנין מטופח
נוף מדהים
3 כ״א

לפרטים באישי

אפשרות למשכנתא

• הוסף לסימניות
סביבות 1,100,000
בבני ברק באזור מבוקש
בנין מטופח
נוף מדהים
3 כ״א

לפרטים באישי

אפשרות למשכנתא
הזויי!!!!
לבנות כזה שטח, זה מינימום של 700,000-800,000 ש"ח מה שאומר לקנות דירה בטאבו משותף, לבנות לבד, וכו' וכו', במחיר 1,800,000-1,900,000 ש"ח, הזויי לכל הדעות.

• הוסף לסימניות
זה שנראה לך שאפשר לבנות 120 מ
זה מה שהזוי פה!

זה מחיר השוק לגג עם אישורים. עובדה:rolleyes:

• הוסף לסימניות
זה שנראה לך שאפשר לבנות 120 מ
זה מה שהזוי פה!

אני פרגנתי 120, אבל אם אפשר לבנות פחות אז זה הזוי פי כמה!!!
הצחקת אותי,
אבל אני מפרגנת, [כל עוד זה לא על חשבוני] ובכיף, נראה שתמצא קונה.

• הוסף לסימניות
באמת מקצועית בלבד:cool:
יתכן שאת מחפשת דירה ומתוסכלת ממחירי השוק, קורה.
אבל טיפ
למחות הזוי הזוי לא יוריד מחירים
גם אני באותה סירה ומחפשת דירה
אז אצעק שזה הזוי? לא יועיל...

מפרסמת עבור מישהו כי לי זה לא רלונטי כרגע.

אנשים שדבר כזה מדבר אליהם ומכירים את מצב השוק העגום
ואת האופציה של טאבו משותף יכולים לצאת פה עם דירה יפה וגדולה במחיר זול ( לא זול אצלך, אבל משמעותית זול לדירה כזו בטאבו רגיל)

שבת שלום!!

• הוסף לסימניות
הזויי!!!!
לבנות כזה שטח, זה מינימום של 700,000-800,000 ש"ח מה שאומר לקנות דירה בטאבו משותף, לבנות לבד, וכו' וכו', במחיר 1,800,000-1,900,000 ש"ח, הזויי לכל הדעות.
מאיפה המחירים האלו בין 200 ל300 אלף מי שמתפרע ברמת בניה גבוהה מאוד יכול להגיע ל400

• הוסף לסימניות
מאיפה המחירים האלו בין 200 ל300 אלף מי שמתפרע ברמת בניה גבוהה מאוד יכול להגיע ל400

אתם כנראה לא מעודכנים במחירי הבניה שעלו מאוד בשנים האחרונות.
בניה על שטח של 120 מ"ר מתחילה ב700, כשמדברים על בניה רגילה ללא שידרוגים מיוחדים.
(החישוב הוא לפי 6000 שקלים למטר. במקרה הטוב)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה