נכתב ע"י נינה;n5066896:כמה מטר מרובע?
נכתב ע"י דבורי לוי;n5067576:27,500 שח למטר רבוע
בדמי מפתח?
הזדמנות נדירה?
בתנובה, דירות חדשות, 25,000 שח למטר
ללא דמי מפתח.
או שהנתונים לא מדויקים?
נכתב ע"י נתין;n5067733:כמה עולה לשכפל מפתח?
נכתב ע"י ירושלמית0;n5067822:אולי את לא כ"כ מתמצאת אבל הנתונים שנתת כאן הם הזויים.......
60 מטר בדמי מפתח מליון שש מאות?
אפשר למצוא בגוש שמונים 60 מטר ללא דמי מפתח באותו מחיר
תבדקי טוב נראה לי שיש לך טעות באחד הנתונים
נכתב ע"י ARTER;n5067831:לכי לבוכרים או גאולה שם תמצאי דמי מפתח ב1200000.שח
נא לא לדבר בלי להבין!
הלואי תמצאי לי דירה ב1600000 שח טאבו בגוש שמונים!!!
את בדקת את זה לפני שכתבת????
את יודעת בכלל מה המחירים היום???
אני מבקשת לא להטעות אנשים , בבקשה אם את לא מבינה נא לא להגיב!!!
נכתב ע"י ירושלמית0;n5067882:אני מדברת מידיעה
תוציאי דוחות מישא ברכה ותראי את המחירים ללא דמי מפתח
נכתב ע"י ARTER;n5067904:יש לנו דוחות וראינו מחירים ויש לנו קשרים עם מתווכים !
תני לי דירה אחת ששווה 1600000שח או פחות בטאבו 60 מר' בגוש שמונים!!!! לא יותר!!!!
נו? יש לך?
נכתב ע"י ISRAELNR;n5067983:לא צריך קשרים עם מתווכים ולא דוחות, מספיק להציץ בעיתון היומי כדי לראות שזה מחיר הזוי לדמי מפתח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים