למכירה ולמסירה כל הקודם זוכה

• הוסף לסימניות
למכירה חדש מצרפת
אוברול+חולצה DAFFY'S 3m חדש באריזה - מוכרת ב50 ש"ח בלבד.
מעיל גשם כחול חדש saxo blues 6m - נמכר ב50 ש"ח
אוברול ורוד דק 3 חוד' חדש - 30 ש"ח
חליפה מכנס +קפוצון חברה ישראלית חדש באריזה - 30 ש"ח
למכירה יד שניה (במצב מצוין!)
ג'קט ג'ינס מהמם!!!!!!! לילדת 3-6 חוד' mayoral - נלבש מעט- מוכרת ב 30 ש"ח
מעיל גולף ורוד 3m - 50 ש"ח (נלבש מקסימום3-4 פעמים)
מעיל קדס כסוף 18m - 50 ש"ח
משחק tomy מצב מצוין- יש בו את כל החלקים 50 ש"ח
משחק משמיע מנגינות וקולות וגם נדלק יפה - חברה מצוינת (לא זוכרת מה היא ולא רשום אבל זכור לי שעלה לנו המשחק 300 ש"ח!!!) מוכרת אותו ב 50 ש"ח בגלל שחסרים 2 חלקים מתוך 6.
למסירה
משחק נוסף שצרפתי
שמלה epk 12 חוד'
אני גרה בבני ברק

• הוסף לסימניות
התמונות לא איכותיות - אבל אין לי זמן

• הוסף לסימניות
ואני גם מוסרת עוד שקיות בגדים ועוד משחקים. מי שמגיע ראשון- מקבל- אין לי כ"כ זמן לחילופי הודעות בפרטי. רק אם ממש חייבים כדי לבוא. מי שרוצה לבוא שתשלח בפרטי ותבוא לקחת השבוע!

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל כתובת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה