מידע שימושי למכירה חדש מהאריזה

• הוסף לסימניות
נעלי ילדה מתוקות מידה 23 לכף רגל באורך 14 סנטימטר (מעקב עד בוהן,) בצבע בז'- לבן- שחור מוכרת בגלל שהזמנתי אחד והגיעו 2 זוגות, כמובן גבו מחיר על שתיים,
IMG_2832.JPGIMG_2836.JPGIMG_2838.JPGIMG_2840.JPG

• הוסף לסימניות
בבני ברק
50 ש"ח
miri4167370@ gmail.com

• הוסף לסימניות
בעלי אקספרס , יש בצבע שחור ורוד ובז'
נראה איכותי, ונוח לבת שלי

• הוסף לסימניות
הי, מירי,
אני מנסה לפנות אלייך, אין לי הרשאה להודעה פרטית,
וחיפשתי מקום שאוכל להגיב- לכתוב- לשאול בקשר לנושא אחר,
מקווה שתראי אותי
בפורום צילומים שיתפת שיש לך נהגים לכמה נקודות בת"א במחיר טוב,
אשמח לקבל מס'
תוכלי לענות לי?, באישי?

• הוסף לסימניות
את צריכה אותה? ם כן תתייגי

• הוסף לסימניות
לא מצליחה לפנות אליך
נהג אוטו גדול 7 מקומות לוקח לי 90-100 למתחם התחנה,(לעומת מונית רגילה שזה אזור 120 לקטנה!) וכן יותר זול לכל המקומות-0524440522
ועוד נהגים זולים:
אליהו-0508430632
רכב גדול-0548410238
0528075087
הסעות ענק-(מחיר כן יותר יקר בהתאם לגודל)סוג מיניבוס למשפחה גדולה במיוחד-0527676716
רובי מונית קטנה-0586345280
ועוד 2 שאני לא זוכרת גודל:0544982115 0547967188
8 מקומות-0528144545
7 מקומות-0526560189

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה