למכירה חצאית מנקסט

• הוסף לסימניות
http://il.nextdirect.com/iw/x542624s1#858860
מידה 15,
הזמנתי לבת שלי, קצר עליה:D

מידה 16 היה טוב לבת של חברה שלי, בת 9 לא רזה:) נראה עליה מדהים,
כל הקודמת זוכה,

מודיעין עילית, אם אפשרות לשלוח ל - ירושלים,ביתר,בית שמש.

קבצים מצורפים

• Screenshot 2014-11-17 09.49.31.png
    KB 282.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מענין . מידה 15 לילדה בת 9 ???
הבת שלי בת 9 די גבוהה לובשת מידה 12
לקחתי את הדגם הארוך.
באורך היא מגיעה לה מעט אחרי הברך. (יתכן שיש מי שיגיד שצריך ארוך יותר, לי זה נראה מספיק צנוע עם גרביון )
אשמח מאוד לשמוע מה האורך של החצאית במידה 15, תודה.

• הוסף לסימניות
מה האורך של מידה 12, אני רוצה להזמין לבת שלי בת 9.

• הוסף לסימניות
האורך של מידה 12: 47.5 ס"מ (כולל החגורה)
החצאית שפירסמת היא הדגם הארוך או הקצר?

• הוסף לסימניות
הדגם הארוך. זה מתאים לילדה מלאה, הבת של חברה שלי ממש לא רזה, וזה ממש מחמיא לה. פה בארץ לא הייתה מוצאת חצאית כזאת מוצלחת...

• הוסף לסימניות
מה שטוב , שעד מידה 12 (כולל) יש גומי מאחורה להצר את ההקף.

• הוסף לסימניות
טוב לדעת, כי באתר הם כותבים : מותניים הניתנים להתאמה חלים על כל המידות עד 12 שנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרייזי גרף;1431680:
טוב לדעת, כי באתר הם כותבים : מותניים הניתנים להתאמה חלים על כל המידות עד 12 שנים.

מוזר, את צודקת כך רשום,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה