למכירה כמות מצומצת של בגדי carter's במחירים מצחיקים!

• פותח הנושא Big
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מפרסמת עבור שכנה, נא לפנות אך ורק במייל הזה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

למכירה כמות מצומצת של בגדי קיץ מהממים במידות בודדות של carter's ממכירה ביתית שנסגרה, מצו"ב חלק מהדגמים, לפרטים נוספים ולמידות מסוימות נא לפנות למייל המצו"ב ולא אלי!!!כל הבגדים בין 39 ש"ח ל-49 ש"ח!!!

ישנם בגדים בודדים (כמו בתמונות האחרונות) שנמכרים ב35 ש"ח בלבד, חדשים לגמרי אבל ללא תוית.

מי שמתענינת שתפנה למייל, בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
באיזה איזור או שכולל משלוח?

• הוסף לסימניות
בני ברק אזור ויז'ניץ(ענתה לי במייל הנ"ל במיידי)

• הוסף לסימניות
המחיר על כל פריט בנפרד? או כל סט?

• הוסף לסימניות
גם לי ענתה במייל במיידי, ולצערי, לא נשאר בגדי בנים במידות 6 חו+.
חבל, אני מאוד אוהבת את החברה הזו! בגדים איכותיים, שגם אחרי המון כביסות נראים חדשים.

• הוסף לסימניות
אם נשאר בגדי בנים במידה 18-24 אשמח מאד!!!

• הוסף לסימניות
:mad:לפי ההתכתבות שלי איתה במייל נשארו בגדי בנים רק עד 6 חודשים חבל

• הוסף לסימניות
עדיין אקטואלי? היא לא עונה לי במייל
תודה!

• הוסף לסימניות
שימו לב
למי שיש מישו בארה"ב יש לקרטרס מבצעים מעולים שם בכל הסניפים והם רבים
אזור מחירים 5-12 דולר, זיל הזול!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1365051:
שימו לב
למי שיש מישו בארה"ב יש לקרטרס מבצעים מעולים שם בכל הסניפים והם רבים
אזור מחירים 5-12 דולר, זיל הזול!
יש גם באלי אקספרסס בגדים שלהם במחירים יפים!

• הוסף לסימניות
איך זה עובד בעלי אקספרס?
יש עלות למשלוח לארץ? הם עושים משלוח ישיר לארץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1365503:
איך זה עובד בעלי אקספרס?
יש עלות למשלוח לארץ? הם עושים משלוח ישיר לארץ?

תתרגמי לעברית את האתר.
ותראי שיש לך שם בחירה של משלוח חינם.תלחצי על זה .וזה ייתן לך את כל הדברים שהמשלוח שלהם חינם.
זה מגיע בדואר-רגיל.רשום לך תוך כמה זמן.
בד"כ שהמשלוח חינם זה עד 60 יום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;1365435:
יש גם באלי אקספרסס בגדים שלהם במחירים יפים!

ובאמת מגיע לך מאליאקספרס בגדים מקוריים של קרקטרס' או חיקויים??

• הוסף לסימניות
הזמנתי עונה שעברה מקרטרס עצמם, עם משלוח מBUY2USA, הגיע תוך חודש בערך וגם עם עלות המשלוח עדיין היה מחירים ממש מצחיקים, יצא לי לסט שלם חורפי של אפודה גופיה טובה ומכנס - בערך 40 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1365579:
הזמנתי עונה שעברה מקרטרס עצמם, עם משלוח מBUY2USA, הגיע תוך חודש בערך וגם עם עלות המשלוח עדיין היה מחירים ממש מצחיקים, יצא לי לסט שלם חורפי של אפודה גופיה טובה ומכנס - בערך 40 ש"ח.
את יכולה לתת לי קישור איפה הזמנת? מענין אותי מאד..

• הוסף לסימניות
באתר שלהם עצמם: http://www.carters.com/
נרשמתי קודם באתר הזה: https://usa.buy2.co.il/BUY2USA/Account/Logon?ReturnUrl=%2fBUY2USA%2fAccount%2fCreateUSAddress, קיבלתי כתובת בארה"ב וכתבתי אותה בתור כתובת המשלוח. אחרי שזה מגיע אליהם הם יוצרים איתך קשר במייל ואת בוחרת צורת שילוח.
עשיתי את ההזמנה באיזור סוף השנה הלועזית - בסייבר מנדיי, ואז גם היה קופון בBUY2USA.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה