אני רוצה את הכרטיסים למופע של שרה זילברברג,למכירה (מפרסמת בשביל חברה)
3 כרטיסי נסיעה וכניסה מאחורי הדבש - יום ה' - כח' באב - בוקר
3 כרטיסים למופע של שרה זילברברג - יום ב' - כה' באב, בשעה 12:30
הכרטיסים ברחוב בן זכאי
זה המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וזה הטלפון 054-8495654
כן, במרכז הפיס רמת אלחנן לגילאי 3-7אני רוצה את הכרטיסים למופע של שרה זילברברג,
המופע ברמת אלחנן? לאיזה גילאים?
עדיין רלוונטילמכירה כרטיסים לחי כיף ביום שני, כ"ה אב.
4 כרטיסים לכניסה לחי כיף ו-5 כרטיסים לנסיעה.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
050-4121831
מה מחיר? ובאיזה שעות מדובר?למכירה כרטיסים לחי כיף ביום שני, כ"ה אב.
4 כרטיסים לכניסה לחי כיף ו-5 כרטיסים לנסיעה.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
050-4121831
רלוונטי?למכירה 4 כרטיסים לשלוה בחוה יום חמישי השבוע (בשעה 12)
בינתיים רלוונטי, משהי אחת פנתה בפרטי, קבלה טלפון שלי אבל עדיין לא יצרה קשר.רלוונטי?
שלחתי לך הודעה בפרטי.בינתיים רלוונטי, משהי אחת פנתה בפרטי, קבלה טלפון שלי אבל עדיין לא יצרה קשר.
האמת שלגיסתי יש 2 כרטיסים, וגם הם לא יבואו, כך שאוכל לבקש גם ממנה.
אני גרה באזור דובק, כך שמי שמעוניינת תפנה בפרטי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים