מקפיצהלמכירה מס' קופסאות של מטרנה מהדרין ספיישל 700 גר'
60 ש"ח
RHOFF60 גימייל קום
מקפיצהלמכירה מס' קופסאות של מטרנה מהדרין ספיישל 700 גר'
60 ש"ח
RHOFF60 גימייל קום
לקונים את 9 הקופסאות רק 55 ש''ח לקופסאלמכירה מס' קופסאות של מטרנה מהדרין ספיישל 700 גר'
60 ש"ח
RHOFF60 גימייל קום
נשארו רק עוד מס' קופסאות, רק 55 ש''ח לקופסא במקום 70 בחנות.לקונים את 9 הקופסאות רק 55 ש''ח לקופסא
כתבי לי מחיר שאת משלמת ואתן לך ב''נ מחיר זול יותרלמכירה מס' קופסאות של מטרנה מהדרין ספיישל 700 גר'
60 ש"ח
RHOFF60 גימייל קום
שלחי לי למייל ואשלח לך תמונה איך זה נראהמה זה מטרנה ספיישל? כמו האקסטא קר?
מקפיצהמשתמשת במטרנה ספיישל?
יש לי הצעה שלא תוכלי לסרב לה!
כתבי לי למייל מחיר שאת משלמת וב''נ אתן לך מחיר זול יותר.
יש ברשותי מס' קופסאות לא גדול.
rhoff60 גימיל קום
נשארו עוד כמה...משתמשת במטרנה ספיישל?
יש לי הצעה שלא תוכלי לסרב לה!
כתבי לי למייל מחיר שאת משלמת וב''נ אתן לך מחיר זול יותר.
יש ברשותי מס' קופסאות לא גדול.
rhoff60 גימיל קום
נשארו כמה קופסאותלמכירה מס' קופסאות של מטרנה מהדרין ספיישל 700 גר'
60 ש"ח
RHOFF60 גימייל קום
רוכבת על הפוסט שלך (אישרת לילמכירה מס' קופסאות של מטרנה מהדרין ספיישל 700 גר'
60 ש"ח
RHOFF60 גימייל קום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים