למכירה מנקסט לנשים

• הוסף לסימניות
הפסים אדום לבן מידה 8
והתחרה הורודה מידה 12
המחיר הוא 50 שקל פחות מהמחיר באתר.
ניתן לשלוח לרוב אזורי הארץ.
הקודמת זוכה!!!

אני לא מצלחה להעלות, איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
מצורף הקובץ.

קבצים מצורפים

• 230.pdf
    KB 655.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך לפתוח את התמונה על המסך...
מי שתיתן לי הוראות -תבורך...

• הוסף לסימניות
תצרפי כ- jpg או png

• הוסף לסימניות
אולי תפרטי מה זה מידה 12 לדוגמא ומה המחיר בפועל...אם אין קישור לא נלך לשוטט עכשיו בכל האתר...

• הוסף לסימניות
החולצה פסים מקביל למידה 38 אין לי כרגע את האתר פתוח זה באזור 250 שקל
ואני מוכרת ב200 שקל.

העליונית תחרה מקביל למידה 42. עלה לי 150[לא מדייקת] ומוכרת בפחות 50 שקל.
הזריזה נשכרת...

• הוסף לסימניות
הנה התמונה

לתועלת כולם

קבצים מצורפים

• 230הנה.png
    KB 827.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
1082 צפיות, ואף אחת??
הפסים אדום כחול זה בול לעכשיו.. לא דקיק מידי ולא חם..
נמכר עקב מידה לא נכונה. כנ"ל הורוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה