למסירה למכירה מנקסט שמלה מידה 12-18

• הוסף לסימניות
למכירה מנקסט שמלה מתוקה במידה 12-18 חודשים
בטעות הזמנתי פעמיים
נקנתה ב-39 ש"ח, מוכרת ב-30 ש"ח
נמצאת בירושלים, ניתן להעביר למודיעין עילית.
https://www.next.co.il/he/g74242s3#521794
שמלה.PNG

• הוסף לסימניות
חסום שימי עוד תמונה של הבגד לבד

• הוסף לסימניות
לאיזה גיל הזמנת?
אני רוצה להזמין דוגמא אחרת לבת שנה שמנמונת. רוצה לדעת איזה מידה להזמין.
(בקיץ לבשה חולצות 3-6 ועדיין לובשת אותם)

• הוסף לסימניות
לאיזה גיל הזמנת?
אני רוצה להזמין דוגמא אחרת לבת שנה שמנמונת. רוצה לדעת איזה מידה להזמין.
(בקיץ לבשה חולצות 3-6 ועדיין לובשת אותם)
הבת שלי בת שנה ורבע עכשיו, הקיץ לבשה 9-12 חודשים, ולחורף הזמנתי לה 12-18.
האמת שהשמלה הזאת נראית קצת יותר גדולה... מקווה שיהיה טוב ולא אצטרך למכור שתיים ;)
עריכה: רק עכשיו שמתי לב שכתבת- את אומרת שהבת שלך שמנמונת ולבשה מידה 3-6??
לא מבינה איך.

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת שנה ורבע עכשיו, הקיץ לבשה 9-12 חודשים, ולחורף הזמנתי לה 12-18.
האמת שהשמלה הזאת נראית קצת יותר גדולה... מקווה שיהיה טוב ולא אצטרך למכור שתיים ;)
עריכה: רק עכשיו שמתי לב שכתבת- את אומרת שהבת שלך שמנמונת ולבשה מידה 3-6??
לא מבינה איך.

חולצות טריקו
והיא עוד לא שנה (עוד שבוע...)

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מנסה שוב להעלות תמונה, מקוה שלא יחסם
שמלה1.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה