למכירה מנקסט

• הוסף לסימניות
חולצה חגיגית מאד יפה
לא מתאימה למידה של הבן שלי
זה מתאים לגיל 1.5-2

קבצים מצורפים

• Untitled-2.png
    KB 204.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אם כבר נקסט: סגרתי הזמנה ושילמתי, אבל לא קיבלתי הודעה למייל על הקניה שבוצעה. יכול להיות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nיה;1286565:
אם כבר נקסט: סגרתי הזמנה ושילמתי, אבל לא קיבלתי הודעה למייל על הקניה שבוצעה. יכול להיות?

יכול להיות, קרה לי ששלחו לי תשובה למייל רק אחרי כמה ימים.

• הוסף לסימניות
בכמה את מוכרת?

• הוסף לסימניות
ובן כמה הבן שלך? איזה מידה הוא לובש בד"כ?

• הוסף לסימניות
אני מוכרת ב70 כך זה עלה לי וזה חדש באריזה
הבן שלי בן שנתיים וחודש ולקחתי לו מידה 3 כי זה היה לו בדיוק בדיוק ולא הצלחתי לסגור את הצוארון

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה את זה.
למה שנקנה ממך אם את מוכרת בדיוק במחיר של האתר?

• הוסף לסימניות
גם אני מוכרת במחיר האתר.
למה לא? זה חדש.
זה חוסך למי שרוצה לקנות ולא רוצה להרשם/אין לו אשראי/לא מעונין לקנות מוצרים נוספים ולהגיע ל75ש"ח/רוצה מיידית בלי המתנה של שבועיים.

• הוסף לסימניות
ירושלים
אבל אני יכולה להעביר לבני ברק השבת

• הוסף לסימניות
מוכרת ב60
מי שמעונין ליצור קשר
0548-46-46-10

• הוסף לסימניות
האם נראה לך שלבן כמעט שנתיים, קצת שמנמן - זה יהיה טוב?

• הוסף לסימניות
עדיין אקטואלי
ירד המחיר...

• הוסף לסימניות
למה את לא מחזירה בדואר?

• הוסף לסימניות
אין לי את הדף שהיה מצורף
יש רק את החולצה ארוזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה