למכירה מנקסט

• הוסף לסימניות
הזמנתי מנקסט את האפודת פרווה הזו מידה 6-9 בפועל זה גדול ונראה כמו 9-12.
מעונינת למכור את זה.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 253.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בכמה?
והאם זה מאוד עבה?
למה זה אמור לשמש, יותר כמעיל, או יותר לבגד?

• הוסף לסימניות
זה עולה באתר 78 ש"ח וכך אני מוכרת את זה זה פרווה יחסית עבה אבל לא מסורבל, אני הזמנתי את זה בתורר בגד לשבת עם מכנס יפה, במציאות זה אפילו יותר חגיגי מבתמונה

• הוסף לסימניות
להבא, תדעי,
המידות שם גדולות,
תמיד תזמיני מידה פחות
לתינוקת בת 6 חודשים,
תזמיני 3-6

• הוסף לסימניות
כן, למדתי, הזמנתי אח"כ כבר כמה דברים מידה קטנה יותר....
אבל את הפריט הזה התעצלתי ולא הלכתי לדואר בזמן להחזיר..........

• הוסף לסימניות
סורי אבל ממש לא נכון
המידות שם בדיוק נכונות (ובטח במידות של חודשים!)
יכול להיות שהדגם הזה ספציפי גדול ואולי הבת שלך קטנה בגוף (יחסית)
בנוסף תחשבי שמלבישים את זה בחורף על גופיה חמה וגולף, לדעתי לא כדאי לך מידה קטנה יותר

בכל מקרה אפודה מהממת! חבל שזה רק עד מידה 6

• הוסף לסימניות
הזמנתי אח"כ עוד מוצרים 3-6 והם גם יחסית גדולים יותר מאשר מה שאני קונה תמיד, הבייביגרואים שלהם למשל מאד ארוכים אם אני משווה אותם לשל פוקס למשל.....

ויש להם משהו מאד מאד דומה למידות גדולות יותר ממידה 3 שנים עד 16 אותו הצבע עם שינויים קלים אחותי הזמינה את זה לתינוקת ולבת הגדולה יותר את מה שעשו לגדולים יצא סט כמעט אותו הדבר.

• הוסף לסימניות
המידות הקטנות יותר חמוד ויותר ספורטיבי

אני תוהה אם מידה 6 תהיה טובה לבת שלי בת 6 וחצי

• הוסף לסימניות
יש מצב, לדעתי הפריט הזה גדול בכמעט 2 מידות מהמידה שרשום עליו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה