למכירה מנקסט

• הוסף לסימניות
קיבלתי משלוח מנקסט של בגדי קיץ לתינוקת בת שנה, וכל מה שהזמנתי גדול ואפילו ענק :mad:
לפני שאני מחזירה אליהם הכל, אני מנסה כאן למכור, אם יש מישהי שמעוניינת שתיצור איתי קשר בהקדם, לפני שאחזיר.
הכל במידה 12-18
מצורפים התמונות עם המחירים כפי שקניתי באתר.
סה״כ 6 פריטים מתוקים מתוקים ב-264 ₪ !
אני מירושלים

קבצים מצורפים

• Screenshot 2015-02-19 10.09.08.png
    KB 147.3 · צפיות: 11
  • Screenshot 2015-02-19 10.11.16.png
    KB 201.7 · צפיות: 30
  • Screenshot 2015-02-19 10.09.26.png
    KB 170 · צפיות: 11
  • Screenshot 2015-02-19 10.10.10.png
    KB 195.3 · צפיות: 30
  • Screenshot 2015-02-19 10.10.45.png
    KB 158.8 · צפיות: 10
  • Screenshot 2015-02-19 10.10.04.png
    KB 225 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
דברים מתוקים!
אבל הקיץ מתחיל להגיע רק עוד חודשיים. לא שווה לך לחכות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיגר;1533454:
דברים מתוקים!

לא. מי שמכירה קצת את נקסט, יודעת שחייבים אבל חייבים להזמין מיד כשהם משיקים את קולקציית הקיץ, אחרת לא נשארים מידות.
חלק מהפריטים שהזמנתי, כבר חודשו פעם שניה במלאי!
יש לי נסיון מר מהעבר. :cool:

• הוסף לסימניות
איך אני רוצה להזמין את הדברים האלה
אז את אומרת שאם הבת שלי נהית בת שנה באביב,
להזמין לה 6-12?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיגר;1533454:
דברים מתוקים!

נכתב ע"י שוצי;1533484:
איך אני רוצה להזמין את הדברים האלה
אז את אומרת שאם הבת שלי נהית בת שנה באביב,
להזמין לה 6-12?

תמיד להזמין מידה אחת פחות.
את צריכה להזמין לה 9-12. זה מה שאני אזמין.
שמלות למשל הייתי מזמינה אפילו יותר קטן מזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה