תחפושות לפורים למכירה משפחה סינית

• הוסף לסימניות
מכירה-

משפחה סינית, מקורי ממש! נקנה במהלך שהות בסין.
התחפושות כוללות כובעים סינים מרשימים!

מדובר בארבע תחפושות,
2 תחפושות לבנות, אצלינו היו בגלאי 8 ו6.
תחפושת לבן בן 4
ותחפושת לתינוקת בת שנה וחצי. (המידות והגילאים לדעתי די גמישים)

התחפושות של הבנות הגדולות כוללות
שמלה+כובע+חצאית בסיס(לשמלה יש פתחים בצדדים הוספתי חצאית)

התחפושת של הבן-
1- חליפה סינית לילד, שי היה בן 4. +כובע.

התחפושת של התינוקת-
1. חליפה מתוקה לתינוקת סינית, אצלי שימש תינוקת בת שנה +. ללא כובע.

בנוסף לזאת- יש ברשותי שמשיות ומניפות וכו... שהוספנו- שימסרו בשמחה במתנה לקונה
גרים בירושליםצפה בקובץ המצורף 441994 צפה בקובץ המצורף 441995 צפה בקובץ המצורף 441996 צפה בקובץ המצורף 441997 צפה בקובץ המצורף 441998 צפה בקובץ המצורף 441994 צפה בקובץ המצורף 441995 צפה בקובץ המצורף 441996 צפה בקובץ המצורף 441997 צפה בקובץ המצורף 441998

• הוסף לסימניות
עכשיו רואים?
New Doc 2019-02-02_1.jpg
New Doc 2019-02-02_1.jpg
New Doc 2019-02-02_2.jpg
New Doc 2019-02-02_3.jpg

קבצים מצורפים

• New Doc 2019-02-02_4.jpg
    New Doc 2019-02-02_4.jpg
    KB 214.2 · צפיות: 55
  • New Doc 2019-02-02_5.jpg
    New Doc 2019-02-02_5.jpg
    KB 197 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
@נעמי בת עמי אולי ממך תבוא הישועה?;) על סף ייאוש מתחפושות השנה...כל שנה אני מאד משקיעה ותופרת וכו' השנה בעקבות הסגר והקורונה מחפשת לקנות תחפושות מוכנות..ואחרי חיפושים נואשים.. החלטתי ללכת על סינים.. יש לי שני בנים בני 10, ו-7 ובת -3...כחלק מהחיפוש אחר התחפושת הנחשקת...מצאתי את האשכול הזה...מאמינה שהתחפושות שלך נמכרו מזמן.. אולי תוכלי להחכים אותי, איפה קנית אותן? ומהיכן הכובעים והאביזרים? יעזור לי ממש כי אני רוצה להזמין עד מחר מעלי אקספרס.. מה שאפשר...בתקווה שיגיע בזמן בע"ה. כל מידע יעזור לי. תודה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה