למכירה נוקיה C2 כשר

• פותח הנושא Big
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצו"ב תמונות של המכשיר, עדיין באחריות מקיפה+ביטוח מחברת סלקום, מטען אוזניה חדשה ומגן. מציאה!

• הוסף לסימניות
חבל שאני רואה את זה רק עכשיו!זה משתלם ביותר לי יצא 1044 ש"ח השבוע הטלפון הזה...

• הוסף לסימניות
האם הוא מחובר למסלול ?
זה כולל סים או רק המכשיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chf;1030354:
האם הוא מחובר למסלול ?
זה כולל סים או רק המכשיר?

רק מכשיר שפתוח לכל החברות, מכניסים איזה סים שרוצים. (אני ממשיכה לשלם על המכשיר מדי חודש)

• הוסף לסימניות
----->>> גמיש לרציניים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;1030307:
חבל שאני רואה את זה רק עכשיו!זה משתלם ביותר לי יצא 1044 ש"ח השבוע הטלפון הזה...

מה? אני קניתי בחנות מכשיר כזה בדיוק, לא כשר עם 'סים' כשר ב 450 ש"ח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1033531:
מה? אני קניתי בחנות מכשיר כזה בדיוק, לא כשר עם 'סים' כשר ב 450 ש"ח!

נכון. מכשיר כזה 'מוכשר' עולה 400 בחנויות. המכשיר הזה 'כשר', יש הבדל, והוא חשוב :)

• הוסף לסימניות
בטוח שזה פתוח לכל החברות?
כי זה נקרא שמכשיר כשר שנרכש בחברה מסוימת (ולא באופן פרטי) , פתוח רק לאותה חברה, וא"א לשים בו סים של חברה אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש תם;1033914:
בטוח שזה פתוח לכל החברות?
כי זה נקרא שמכשיר כשר שנרכש בחברה מסוימת (ולא באופן פרטי) , פתוח רק לאותה חברה, וא"א לשים בו סים של חברה אחרת.

זה נרכש בסלקום, אבל ביקשתי מהם לפתוח אותו לכל החברות, ניסיתי וזה אכן עובד בחברות אחרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה