למכירה נעליים מקסימות לילדה

• הוסף לסימניות
התבקשתי לפרסם- נא לא לפנות באישי!

נעליים לילדה מידה 23

הגיעו אלי הנעליים שאודותיהן פרסמתי לפני זמן מה, מי רוצה לקנות?
חדשות באריזה כמובן, זוג אחד זמש ורוד, של חברת טימברלנד, איכותיות ויפות. במחיר מציאה.

הזוג השני לק שחורות, בעיקרון נעלי ריקוד אך אני ייעדתי אותן לשבת והילדה שלי השתגעה מהעקב המתקתק. מחיר זול במיוחד.

שתיהן במידה 23, קטנות על הילדה שלי והנעל השחורה גם צרה במיוחד. רוחב N
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0527155229

קבצים מצורפים

• נעליים 005.jpg
    3.8 MB · צפיות: 12
  • נעליים 003.jpg
    3 MB · צפיות: 12
  • נעליים 004.jpg
    3.1 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
זה לא נעלי סטפס? מעניין אם אפשר להוריד את סוליית המתכת. אחרת... כל צעד ברחוב ישמעו בקולי קולות... :)
(סתם לידיעת הקונות הפוטנציאליות)

• הוסף לסימניות
ואם כן? אלו נעליים לילדה בת 3‬...
(כשאני קונה נעלי שבת לבת שלי, היא בודקת קודם כל אם זה עושה רעש כמו של אמהות. אם לא - היא מתאכזבת נורא.. :) )

• הוסף לסימניות
מקפיצה, מגיעה להרבה מקומות בארץ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1142865:
ואם כן? אלו נעליים לילדה בת 3‬...
(כשאני קונה נעלי שבת לבת שלי, היא בודקת קודם כל אם זה עושה רעש כמו של אמהות. אם לא - היא מתאכזבת נורא.. :) )

חופשי, עד שהשכנה מלמטה תעלה לבדוק למה אתם משפצים בין 2 ל-4 ועוד בשבת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה