למכירה נעלי בנים- NEXT

• הוסף לסימניות
http://il.nextdirect.com/iw/g394624s3

נעלי ספורט, מידה 29 (11 uk )
חדשות באריזה, נמכרות עקב מידה לא נכונה.
בבני ברק, (יש אפשרות להעביר לי-ם)

מוכרת ב: 70 ש"ח
(מחיר באתר: 85 ש"ח)

קבצים מצורפים

• נעל.png
    KB 87.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
-----

• הוסף לסימניות
----

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י perelman;1271518:
http://il.nextdirect.com/iw/g394624s3

נעלי ספורט, מידה 29 (11 uk )
חדשות באריזה, נמכרות עקב מידה לא נכונה.
בבני ברק, (יש אפשרות להעביר לי-ם)

מוכרת ב: 70 ש"ח
(מחיר באתר: 85 ש"ח)
מתי הזמנת? ביצעתי הזמנה ב 13/05 ועדיין לא הגיע לארץ, כמה זמן לוקח עד שזה מגיע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esti_h;1274186:

דברת עם דואר?
יש מצב שזה הגיע ואת לא מעודכנת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esti_h;1274186:

בזמן האחרון לוקח להם יותר זמן מתמיד,
בד"כ קיבלתי את המשלוחים תוך 7-10 ימים
ולאחרונה זה מגיע 3 שבועות אחרי ההזמנה...

את יכולה לעקוב כאן http://www.17track.net/index_en.shtml

• הוסף לסימניות
דיברתי הם אומרים שזה עדיין לא הגיע לארץ. בדקתי באתר דואר לפי מס' דואר רשום ומופיע שהחבילה משבדיה מ 15/05/14 .
להמתין בסבלנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esti_h;1275586:
דיברתי הם אומרים שזה עדיין לא הגיע לארץ. בדקתי באתר דואר לפי מס' דואר רשום ומופיע שהחבילה משבדיה מ 15/05/14 .
להמתין בסבלנות?

כן...
היה לי אותו דבר, עד שיום אחד זה הגיע לסניף..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esti_h;1275586:
להמתין בסבלנות?

אני שמחה לראות שיש עוד מישהו עם אותה בעיה "צרת רבים חצי נחמה גם החבילה שלי יצאה משבדיה באותו יום בדיוק. ועדיין אני מחכה לא בסבלנות להגעתה. דיברתי היום עם הדואר לאחר חצי שעה המתנה ענתה לי הפקידה שזה אמור לקחת חודש ימים. רציתי לשאול אותה אם חזרנו למאה הקודמת אבל היא כבר ניתקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה