למכירה - נעלי ילדים מנקסט

• הוסף לסימניות
למכירה סנדלים מהממות מנקסט, נמכרות עקב טעות במידה. באתר כבר אזלו המידות.

נעליים ורודות מידה 7 - 53 ש"ח
http://il.nextdirect.com/iw/g39526s5#892357

סנדלי הרים לילד מידה 10 - 78 ש"ח
http://il.nextdirect.com/iw/x53886s4#893378

סנדלים כחולות לילדה מידה 12 - 64 ש"ח
http://il.nextdirect.com/iw/g394490s5#654389

למכירה בבני ברק. מהמחירים הרשומים למעלה יש לקזז 50 ש"ח הנחת קופון, (אני הסתבכתי בחישוב האחוזים...)

• הוסף לסימניות
לאיזה מידה ישראלית מתאים מידה 10? (הסנדלים לילד)

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1262609:
את לא באמת רצינית שסנדל שקנית ב53 ש"ח יקזזו 50 ש"ח... (ב3 שח אני מוכנה :p)
זה יוצא 20% אחוז הנחה לפריט.

במקום 53 = 42.4
במקום 78 = 62.4
במקום 64 = 51.2
בוודאי שלא. קניתי בסך 300 ש"ח. פחות קופון של 50 ש"ח = 250. מכאן פשוט הסתבכתי בחישוב האחוזים, זה הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי פרוטי;1262634:
בוודאי שלא. קניתי בסך 300 ש"ח. פחות קופון של 50 ש"ח = 250. מכאן פשוט הסתבכתי בחישוב האחוזים, זה הכל.

צחקתי איתך..
אם קנית ב300 וקיבלת הנחה של 50 זה לא יוצא 20% הנחה.
ה20% יוצא אם קנית ב250 ושילמת 200.

אבל ממילא מי יקנה ממך את כל הזוגות.

• הוסף לסימניות
תעלי תמונות בבקשה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להעלות תמונות ולא הצלחתי. אם מישהי תוכל להסביר לי איך להעלות לכאן, תבוא עליה הברכה.

• הוסף לסימניות
אני רוצה את הנעל הוורודה מידה 7 - תוכלי ליצור איתי קשר (שלחתי לך באישי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי פרוטי;1262481:
באתר כתוב 28.
נכון, אני יודעת.
אבל אחרי שקיבלת אותם הביתה ואת רואה שהמידות לא מתאימות, תוכלי אולי לעזור לי יותר...
המידות שלהם גדולות? קטנות? או שזה תואם למה שכתוב?

• הוסף לסימניות
קנה המידה שלי הוא כזה, בחורף הבן שלי לבש נעל מידה 6 מנקסט (שרכשנו ממישהו שהזמין והתחרט, כך שמדדנו לו על הרגל לראות שזה טוב), בנעלי חורף של פאפאיה לבש מידה 24.
כך שמהערכה גסה, נראה לי שהמידות תואמות בדיוק (באתר 6=23, ובאמת הנעל הייתה מדוייקת עליו).

עדכון: עכשיו חזרו הילדים ומדדנו.
הסנדלים לבן היו במידה של הבת שלי שלובשת מידה 27.
הנעליים הורודות היו מדוייקות על הבן שלובש מידה 24.
אם רק היינו יכולים לשלוח את הגברת עם סנדלי הרים לגן, ואת הבן עם נעליים ורודות לחיידר, הכל היה מושלם...

באמת שאני לא יודעת איך התבלבלתי במידות ככה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה