למסירה למכירה נעל מנקסט, עקב אי התאמת מידה

• הוסף לסימניות
לפני שאני מחזירה...

נעל מהממת, מידה 38 שלדעתי משתווה למידה 40 בארץ.
אני ממודיעין עילית
מוכרת באותו מכיר כמו באתר- 90 ש"ח
https://www.next.co.il/he/g72216s27#915961
915-961s2.jpg

• הוסף לסימניות
לא ברור,
אני לעצמי מזמינה תמיד מידה אחת יותר, כי אני 40 וזה צפוף לי .
אז איך פתאום זה ענק בשתי מידות??

• הוסף לסימניות
זה באמת מוזר.
זו לא נעל ראשונה ולא הגזרה הראשונה שהזמנתי מנקסט, וכבר היה ברור לי שזו המידה שלי,
אבל נעל הזו כנראה גזרה ארוכה יותר, לתשומת לב המזמינות...

• הוסף לסימניות
גמני הזמנתי אותה, בצבע שונה.
הגיע אמנם מעט גדול אבל בטח לא ב-2 מידות וגם המעט גדול לא מפריע בכלל.
מעניין.

• הוסף לסימניות
באמת ככה זה הולך?
הבת שלי מידה 37 והזמנתי 37 זה אומר שהנעל שתגיע תהיה במידה 39??
ממש לא אני 38 בארץ, הזמנתי משם גם 38. שתיהן נעלי סניקרס. נעל אחת של חברת נקסט והמידה היתה גדולה,(שמים ספידה והכל בסדר) נעל שניה חברה אחרת וה-38 היה מדויק ואח"כ התרחב מעט.
תזמיני מידה כמו בארץ.

• הוסף לסימניות
ממש לא אני 38 בארץ, הזמנתי משם גם 38. שתיהן נעלי סניקרס. נעל אחת של חברת נקסט והמידה היתה גדולה,(שמים ספידה והכל בסדר) נעל שניה חברה אחרת וה-38 היה מדויק ואח"כ התרחב מעט.
תזמיני מידה כמו בארץ.
מומלץ מאד לברר קודם בצ'אט עם נציג מנקסט מה אורך הנעל שאת רוצה.
אני עשיתי את זה בנעל הראשונה והשניה שהזמנתי, וכבר חשבתי שזו המידה שלי, עד שהגיעה הנעל הזו והבנתי שכדאי תמיד לברר ולא להסתמך.

• הוסף לסימניות
מומלץ מאד לברר קודם בצ'אט עם נציג מנקסט מה אורך הנעל שאת רוצה.
אני עשיתי את זה בנעל הראשונה והשניה שהזמנתי, וכבר חשבתי שזו המידה שלי, עד שהגיעה הנעל הזו והבנתי שכדאי תמיד לברר ולא להסתמך.
אני מסתפקת בזה. הזמנתי עכשיו עוד נעל שעוד לא הגיעה. אחרי שתגיע נדע אחת ולתמיד אם המידה בטוח בסדר.
מקווה שתיהיה טובה בעז"ה.

• הוסף לסימניות
הפעם קרה לי עם שני זוגות: מזמינה מידה מגיע גדול בשתי מידות.
עם אחת איכשהו שמנו ספידה איכותית. את הנעל השניה החזרנו אחר כבוד. שיהיו בריאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה