מידע שימושי למכירה נעל geox לבנים מידה 31 בזיל הזול

• הוסף לסימניות
הנעל הוזמנה בטעות פעמיים. נעל איכותית ביותר, נושמת נוחה ויפה.
הוזמנה מהאתר הרוסי. נמכרת במחיר העלות. רק לשבוע הקרוב, כי אם לא , נחזיר אותה.
צבע אפור מידה 31.
אפשר ליצור קשר ב4009173#gmail

• הוסף לסימניות
אני ישמח לקנות
זה מקורי? איך זה כזה זול?
מאיפה בירושלים את?

• הוסף לסימניות
@דייבי . זה מהאתר הרוסי, יש עליו שרשור בפורום על המחיה. ממה שאני מבינה, וזה אכן נראה כך, זה הכל מקורי. יש שם גם מיוראל בזול, קרוקס אקו לגו וכו.
כמובן לא מתחייבת לכלום כי זה פעם ראשונה שהזמנתי שם.
רוצה לעבור למייל לגבי פרטטים של מגורים וכו.
אגב גם שם יש geox גם יותר יקרים. זה נעל נושמת שאהבתי את זה לקיץ. אבל אולי זה פחות איכותי מהעור. בדרכ הנעליים האלה מחזיקות לבן שלי קרוב לשנה, אבל שוווה לי גם לעונה אחת

• הוסף לסימניות
@דייבי לשמור לך . את רוצה? כי כבר פנו אחריך כמה במייל. השאלה אם חושבת לקחת את זה ומתי? אשמח אם תעני לי בזמן הקרוב,
@גילגולונת רשמתי בהודעה הראשונה, שהזמנתי את אותה נעל באותה מידה פעמיים. אז אחת אני צריכה , והשניה מיותרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה