למכירה סוודר מנקסט

• הוסף לסימניות
סוודר מאד יפה , צבע כחול רק שהוא ממש ענק על הבן שלי
משום מה הביאו לי מידה 7 למרות שהזמנתי את הכל 6..

מחיר - 35 ₪

קבצים מצורפים

• 108059--.png
    KB 851.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1442274:
סוודר מאד יפה , צבע כחול רק שהוא ממש ענק על הבן שלי
משום מה הביאו לי מידה 7 למרות שהזמנתי את הכל 6..

מחיר - 35 ₪

איפה בארץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1442280:
ובלי קשר.. תגידו,
הזמנתי לו אפודות גם מידה 5-6
וזה עדיין גדול עליו!
(סביר.. אפשר ללבוש אבל זה נראה גדול)

אני מתלבטת איזה מידה להזמין לו שוב את הסוודר הזה,
הוא עוד מעט בן 6
יותר קטן מ 5-6??

נראה לי בקולקציית בית ספר זה מידות ענק
לא ניסיתי את הסריג אבל גם נתקעתי עם אפודה

• הוסף לסימניות
תזמיני 4-5.
הבן שלי גם כמעט בן 6, הזמנתי לו מכנסיים 5-6 וזה מאוד גדול.

• הוסף לסימניות
אני לקחתי לבת שלי, לבית הספר את הסוודר הזה מידה 7-8 לילדה בת 11, בד"כ במידות של הבנות היא
9-10.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לבן 9 את זה במידה 7-8 וזה מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה