למסירה למכירה סלקל של מקסי קוזי maxi cosi

• פותח הנושא so
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למכירה
סלקל של חברת maxi cosi
מצב מעולה
+מתאמים לעגלת בוגבו קמליון
בירושלים

טל 0548465426
או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תרשמי מחיר, תחסכי לך ולנו כאב ראש

• הוסף לסימניות
אני גם מוכרת סלקל של מקסי קוזי במצב מעולה, במודיעין עילית (בלי המתאמים).

יש בד להצללה שמתאים לסלקל.
מחיר: 100 ש"ח

IMG_2429.JPG IMG_2430.JPG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה אותו מחיר עם או בלי המתאמים
אני מוכרת ב300 ש''ח אבל המחיר גמיש
IMG_2335.JPG
IMG_2335.JPG

קבצים מצורפים

• IMG_2336.JPG
    IMG_2336.JPG
    1.2 MB · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
המחיר ירד

• הוסף לסימניות
ירושלים

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
כמה זמן בשימוש?
(יש לי ישן והגגון כל הזמן נופל, איך שלך?)

• הוסף לסימניות
יש לי אותו כמה שנים אבל לא השתמשתי הרבה.
הגגון אף פעם לא נופל!

• הוסף לסימניות
?

• הוסף לסימניות
תודה יסכה! פרסמתי וקיבלתי הרבה טלפונים ונמכר באותו יום במחיר טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה